UA-136171355-1
top of page

Μαθήματα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Γίνε ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, πάρε τα δωρεάν μαθήματα του Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ I.P.I.

Για να μπορείς να βλέπεις τα δωρεάν βιντεάκια γίνε μέλος στο GROUP.

Το Τριτο Μερος σε μια Παρακολουθηση.

 

Οι περισσότερες εργασίες επιτήρησης θεωρούνται «μυστικές». Το πιο σημαντικό, πρέπει να παραμείνουμε διακριτικοί από το ευρύ κοινό. οποιοσδήποτε άλλος δεν είναι συνδεδεμένος με την επιτήρηση τους αποκαλούμε 'Τρίτο Μέρος' ανά πάσα στιγμή πρεπει να ειμαστε ενημεροι για το τριτο μερος.


 

Μπορεί να είστε αρκετά μακριά από το σπίτι ή τις εγκαταστάσεις του στόχου, 

αλλά πρέπει να λάβετε προφυλάξεις όταν αποφασίζεται πού να σταθμευσετε κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης. Ενεργήστε αναλόγως και προσπαθήστε να μην είστε το επίκεντρο της προσοχής.

 

Το όχημά σας πρέπει να ταιριάζει με την περιοχή στην οποία εργάζεστε για να μην προσελκύσετε ανεπιθύμητη προσοχή.

Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να είστε αρκετά μακριά από το στόχο για να μην σας παρατηρήσουν, αλλά αρκετά κοντά για να αναγνωρίσετε την εξοδο του. Υπάρχουν ορισμένες προφυλάξεις που μπορούμε να λάβουμε για να ελαχιστοποιήσουμε την προσοχή που τραβάμε στον εαυτό μας. Μερικά από αυτά είναι κοινή λογική, αλλά ξεχνιούνται εύκολα.

 

Μην εκτελείτε πολλαπλά «drive by» στην διεύθυνσης του στόχου. Εάν πρέπει να ρίξετε μια άλλη ματιά στο κατάλυμα, βγείτε από το αυτοκίνητο και περπατήστε με ένα μέλος της ομάδας προς την διευθυνση του στοχου.

Σβηστε την μηχανη του αυτοκινητου σας όταν σταθμεύσετε και βγάλτε το πόδι σας από το φρένο. Θυμηθείτε να αφαιρέσετε τη ζώνη ασφαλείας και κλειδώσετε το οχημα σας. Δεν θέλουμε να εμφανίζεται το όχημα σας παρκαρισμένο «αφύσικα».

Σταθμεύετε το όχημα όπου τα σπίτια ή τα γραφεία δεν σας βλέπουν. Χρησιμοποιήστε προστατευτικούς τοίχους και άλλα οχήματα ως κάλυμμα.  ένα όχημα παρκαρισμένο «αφύσικα» θα ξεχωρίζει και αν είστε το μόνο όχημα στο δρόμο, δεν θα διαρκέσει πολύ.

Δεν θέλετε να εμφανίζεται σαν να είστε σε αποστολή!

 

Εάν εργάζεστε σε βιομηχανικά κέντρα, προσέξτε τις κάμερες CCTV που ενδέχεται να υπάρχουν.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να καθίσετε στο κάθισμα επιβατών, οποιοσδήποτε περαστικός θα θεωρούσε φυσικά ότι περιμένετε να επιστρέψει ο οδηγός. Ίσως καθίστε στο πίσω κάθισμα με ένα σακάκι σε κρεμάστρα πάνω από ένα παράθυρο για να παρέχετε προσωρινό κάλυμμα, ειδικά όταν φωτογραφίζεται εάν υπάρχουν άτομα τριγυρο. Να έχετε πάντα κοντά σας τα «εργαλεία εργασίας», ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η κάμερα, το τηλέφωνο, το πορτοφόλι, τα κιάλια, και ο στυλό σας πρέπει πάντα να είναι εύκολα προσβάσιμα, αλλά θυμηθείτε να μην μπορούν να τα δουν τριτοι.

 

Όταν ο καιρός είναι ζεστός, και τα παράθυρα είναι ανοιχτά, κρατήστε την ένταση του ραδιοφώνου σας χαμηλή, καθώς οι περαστικοί μπορεί να ακούσουν και να αντιληφθουν οτι καποιος ειναι μεσα στο οχημα, μην καπνίζετε, βαλτε το κινητο σε δονηση, μην βγαζετε το χερι σας εξω απο το παραθυρο, βαλτε το φωτακι καμπινας στο off ωστε οταν ανοιγεις την πορτα του αυτοκινητου να μην αναβει και ειδικα το βραδυ,κατεβαστε τα σκιαστρα ηλιου του οδηγου και συνοδηγου, μείνετε ακινητη οσο πιο πολυ μπορειτε.

 

Αφού καθισετε στο ίδιο μέρος για αρκετη ωρα, μπορεί να αισθανθείτε ότι πρέπει να μετακινηθείτε ή να φέρετε έναν αντικαταστάτη επειδή ήσασταν εκεί πολύ καιρό, εάν ναι, η αντικατάστασή σας δεν πρέπει να τοποθετηθεί στο ίδιο σημείο. 

Αυτό επιβεβαιώνει μόνο τις υποψίες των ντόπιων και πιθανώς θέτει σε κίνδυνο ολη την επηχειρηση. Εάν προσελκύετε κάποια προσοχή τρίτων, ενημερώστε την ομάδα έτσι ώστε να μην κάθονται στο ίδιο μέρος.

 

 Η θέση που παρκάρετε και ενεργείτε είναι εξίσου σημαντική: ρίξτε μια καλή ματιά γύρω σας και προσπαθήστε να δείτε τον εαυτό σας από την οπτική γωνία «τρίτων».

Να είστε έτοιμοι αν καποιος σας προσεγγίσει και να έχετε έτοιμη μια ιστορία για ποιο λογο ειστε εκει. Να θυμάστε ότι σε ό, τι κάνουμε πρέπει να ενεργούμε πάντα φυσικά, να υιοθετούμε μια ταυτότητα και να έχουμε λόγο να είμαστε εκεί. 

Οι ιστοριες που μπορειτε να χρησιμοποιησετε είναι πολλές και μπορεί να αφεθούν στη φαντασία σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι ο λόγος που βρίσκεστε εκεί είναι ρεαλιστικός και πιθανός.

 

Να έχετε τη σωστή στάση με τους ερωτηθέντες, το να είστε απρόθυμοι με τους ανθρώπους θα τους ερεθισει και θα προσελκύσει περαιτέρω προσοχή πάνω σας. Να είστε σίγουροι και να προσπαθείτε να μην ενεργείτε «άκαμπτοι». Ό, τι κι αν κάνετε, μην προσποιηθείτε ότι είστε η Αστυνομία, όχι μόνο είναι παράνομο, αλλά θα προσελκύσει περισσότερη προσοχή από ό, τι επιθυμείτε

bottom of page
Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
Detective Agency
Date published: 25/4/2019
5 / 5 star rating
Ντετεκτιβ I.P.I. Γραφείο Γλυφάδα Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Review - by , August 24th, 2019
5/ 5stars
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
5 star rating based on 23 Google reviews