UA-136171355-1
top of page

Ντετέκτιβ​, Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Τι είναι ο ιδιωτικός ερευνητής;


Οι ιδιωτικοί ερευνητές πρέπει να έχουν έντονο μάτι, εξαιρετικές δεξιότητες παρατήρησης και αναλυτικό μυαλό. Συχνά αναφέρονται ως ιδιωτικοί ντετέκτιβ η σκετο ωτετέκτιβ, αυτοί οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν μια σειρά τεχνικών παρακολούθησης και διερεύνησης για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το θέμα ή την εν λόγω κατάσταση. Οι ιδιωτικοί ερευνητές έχουν άδεια να ασκούν το επάγγελμα και μπορούν είτε να εργάζονται ως εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης είτε να εργάζονται με ιδιωτικές εταιρείες ντετέκτιβ, αστυνομικές υπηρεσίες, ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, καθώς και μεμονωμένους πελάτες.


Παρόλο που οι υπηρεσίες που παρέχουν ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την περίπτωση ή τη βιομηχανία στην οποία εργάζονται, τα σετ δεξιοτήτων τους είναι συχνά πολύ παρόμοια, καθώς καλούνται να αποκαλύψουν γεγονότα και αποδεικτικά στοιχεία, να αναλύσουν πληροφορίες και να παρέχουν στους πελάτες τους τα αποτελέσματα της έρευνάς τους .


Σχολή σταδιοδρομίας Penn Foster


Εφαρμόστε το πάθος σας για την επίλυση μυστηρίων προς μια νέα καριέρα ως ιδιωτικός ερευνητής. Τα διαδικτυακά μαθήματα της Penn Foster Career School σε αυτό το πρόγραμμα διπλωμάτων καριέρας καλύπτουν μια ποικιλία μαθημάτων, όπως παρακολούθηση και παρατήρηση, συλλογή στοιχείων και ανάλυση γραφής. Το πρόγραμμα σπουδών σας περιλαμβάνει εκπτώσεις για τα διαδικτυακά βίντεο διαδικτυακής βοήθειας Premium Personal Defense Network.
Επιλεγμένες τοποθεσίες πανεπιστημίου:
Σε σύνδεση
Επιλεγμένο πρόγραμμα:
Ιδιωτικός ερευνητής (δίπλωμα σταδιοδρομίας)

Το Γραφείο Στατιστικής Εργασίας ορίζει τους ιδιωτικούς ερευνητές ως επαγγελματίες που πρέπει να «συλλέξουν ενδείξεις και να επαληθεύσουν γεγονότα για τις υποθέσεις τους», ενώ ο P.I Το περιοδικό, μια κορυφαία έκδοση του κλάδου, ορίζει τους ιδιωτικούς ερευνητές ως επαγγελματίες που «εργάζονται για τη συλλογή πληροφοριών και αποδεικτικών στοιχείων που αφορούν μια υπόθεση ή ένα συμβάν…»

Ανεξάρτητα από την πορεία της σταδιοδρομίας ή τη θέση που επιλέγει ένας ιδιωτικός ερευνητής, τα ταλέντα τους έγκειται στο ότι είναι σε θέση να συλλέγουν και να αναλύουν πληροφορίες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει:

Διεξαγωγή μυστικών ερευνών
Εκτέλεση δραστηριοτήτων παρακολούθησης
Τεκμηρίωση και αναφορά των αποτελεσμάτων των ερευνών
Συνέντευξη ανθρώπων
Έρευνα


Πού εργάζονται οι ιδιωτικοί ερευνητές, Ντετέκτιβ;


Οι ειδικευμένοι ερευνητές, ντετέκτιβ είναι σε ζήτηση σε αρκετούς κλάδους. Οι δεξιότητες και η εμπειρία των ιδιωτικών ερευνητών έχουν αξία σε μεγάλο αριθμό τομέων, όπως:

Υπηρεσίες ιατροδικαστικής υπολογιστών
Υπηρεσίες προσωπικής προστασίας
Μυστικές έρευνες
Προγράμματα ελέγχου προμηθευτών, πωλητών και εργαζομένων
Υπηρεσίες παρέμβασης σε κρίσεις
Λιανική απώλεια και πρόληψη
Υπηρεσίες ποινικής έρευνας
Υπηρεσίες Polygraph
Υπηρεσίες αγνοουμένων
Προληπτικοί έλεγχοι
Προσωπικές έρευνες


Ορισμένοι ιδιωτικοί ερευνητές εξειδικεύουν τη σταδιοδρομία τους σε μια συγκεκριμένη περιοχή, όπως η ιδιωτική ασφάλεια, η φυγάς αποκατάστασης ή η ποινική δικαιοσύνη. Η Ένωση Επαγγελματιών Ερευνητών των Ηνωμένων Πολιτειών αναγνωρίζει έναν αριθμό ειδικών κομματιών για ιδιωτικούς ερευνητές, όπως:

Πολιτική έρευνα
Εγκληματική έρευνα
Ερευνητική διοίκηση επιχειρήσεων
Εγκληματολογία και συμπεριφορές
Τρομοκρατία και πληροφορίες
Ερευνητικό δίκαιο και ηθική
Ειδικά θύματα / κακοποίηση παιδιών / γηροκομεία
Ασφάλεια
Ιατροδικαστική / Διαδίκτυο
Ασφαλιστική έρευνα


Οι ιδιωτικοί ερευνητές, ντετεκτιβ μπορούν να επικεντρώσουν τη σταδιοδρομία τους στην εύρεση ατόμων αποστολής, στη διενέργεια ελέγχων ιστορικού, στην εκτέλεση ερευνητικών υπηρεσιών ή στη διεξαγωγή συζυγικών ερευνών. Οι ιδιώτες ανακριτές μπορούν να συνεργάζονται με αξιωματούχους επιβολής του νόμου κατά τη διάρκεια ποινικών ερευνών ή μπορεί να εργάζονται ως ιχνηλάτες παραβίασης παράλληλα με ομολόγους εγγύησης ή κυνηγούς γενναιοδωρίας. Μπορεί επίσης να ειδικεύονται στην αποκάλυψη της απάτης στην ασφάλιση ή στην εύρεση χαμένων παιδιών.

Τέλος, οι ιδιωτικοί ερευνητές, ντετέκτιβ μπορούν να εργαστούν με μια γενικότερη ικανότητα, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών υπηρεσιών σε πελάτες. Ανεξάρτητα από την περιοχή ή τη βιομηχανία στην οποία εργάζονται, οι ιδιωτικοί ερευνητές ακολουθούν ένα αυστηρό σύνολο προτύπων, τα οποία γενικά υπαγορεύονται από το κρατικό δίκαιο. Πολλοί ιδιωτικοί ερευνητές είναι μέλη κρατικών επαγγελματικών ενώσεων ερευνητών, οι οποίοι απαιτούν επίσης να εργάζονται βάσει ενός συνόλου κανονισμών ή ενός κώδικα δεοντολογίας.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνετε ιδιωτικός ερευνητής, Ντετέκτιβ;


Αν και δεν είναι γενικά απαίτηση για κρατική άδεια, πολλές ιδιωτικές εταιρείες ερευνών απαιτούν από τους υπαλλήλους τους να έχουν πτυχίο ποινικής δικαιοσύνης ή παρόμοιο πρόγραμμα. Επιπλέον, επειδή πολλοί ιδιωτικοί ερευνητές έχουν εργαστεί σε άλλους τομείς επιβολής του νόμου ή στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης, διαθέτουν γενικά κάποιο είδος τυπικής εκπαίδευσης ή κατάρτισης.

Για παράδειγμα, είναι πολύ κοινό για τους συνταξιούχους αστυνομικούς, αστυνομικούς ντετέκτιβ και στρατιωτικό προσωπικό να αναζητούν σταδιοδρομία ως ιδιωτικοί ερευνητές.

Μέχρι σήμερα, 43 πολιτείες των ΗΠΑ απαιτούν κρατική άδεια για πρακτική άσκηση ως ιδιωτικός ερευνητής. Ακόμη και αυτές οι πολιτείες χωρίς κρατική άδεια απαιτούν συχνά άδεια σε τοπικό επίπεδο. Ως εκ τούτου, το να γίνεις ιδιωτικός ερευνητής την πλειοψηφία του χρόνου περιλαμβάνει όχι μόνο την αναζήτηση επίσημης εκπαίδευσης και κατάρτισης, αλλά και την κρατική άδεια. Η κρατική άδεια διασφαλίζει ότι οι ιδιωτικοί ερευνητές εργάζονται πάντα σύμφωνα με τις παραμέτρους του νόμου και τηρούν ένα αυστηρό σύνολο νόμων και κανονισμών.

Οι απαιτήσεις για κρατική άδεια διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία, αν και οι περισσότερες πολιτείες απαιτούν τα ακόλουθα:

Δίπλωμα γυμνασίου ή GED
Ελάχιστη ηλικία (οι απαιτήσεις της πολιτείας κυμαίνονται από 18 έως 25)
Ένα καθαρό ποινικό μητρώο καταδικαστικών ή καταδικαστικών πράξεων που αφορούν εγκλήματα ηθικής ταραχής
Βιομηχανική εμπειρία ή / και εκπαίδευση κολλεγίων
Πολίτης ή νόμιμος κάτοικος των Ηνωμένων Πολιτειών
Ορισμένες πολιτείες απαιτούν να περάσουν την εξέταση της νομολογίας του κράτους πριν αποκτήσουν άδεια, ενώ άλλες πολιτείες απαιτούν την ολοκλήρωση της συνεχούς εκπαίδευσης σε κάθε περίοδο ανανέωσης άδειας.


Μια τυπική απαίτηση για άδεια ως ιδιωτικός ερευνητής είναι μια διεξοδική διερεύνηση ιστορικού, η οποία συχνά περιλαμβάνει την παροχή στο συμβούλιο αδειοδότησης ή στον οργανισμό ένα πλήρες σύνολο δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Τέλος, οι ιδιωτικοί ερευνητές πρέπει να φέρουν εγγύηση για την πρακτική, αν και το ελάχιστο ποσό του ομολόγου ποικίλλει συχνά σύμφωνα με την κρατική νομοθεσία.

bottom of page
Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
Detective Agency
Date published: 25/4/2019
5 / 5 star rating
Ντετεκτιβ I.P.I. Γραφείο Γλυφάδα Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Review - by , August 24th, 2019
5/ 5stars
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
5 star rating based on 23 Google reviews