UA-136171355-1
top of page

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

 1. Γραφεία ιδιωτικών ερευνών στην Κηφισια

 2. Πώς να επιλέξετε Ιδιωτικό Ερευνητή στην Κηφισια;

 3. Ποια πλεονεκτήματα ξεχωρίζουν στα γραφεία ντετεκτιβ IPI στην Κηφισια;

 4. Ιδιωτικός ερευνητής στην Κηφισια για απόλυτη επιτυχία

 5. Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία ντετεκτιβ για την υπόθεσή σας στην Κηφισια ;

 6. Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μίας ιδιωτικής έρευνας στην Κηφισιά ;

 7. Εκτός από ντέτεκτιβ στην Κηφισιά έχουμε συνεργασίες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης!

 8. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ στην Κηφισιά ; 

 9. Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών σε όλη την Ελλάδα και ατην Κηφισιά

 10. ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ για Κηφισιά

 11. ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για Κηφισιά

Γραφεία ιδιωτικών ερευνών στην Κηφισιά

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ντετεκτιβ ιδρύθηκαν από έμπειρους και ικανούς επαγγελματίες με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ιδιωτικών ερευνών σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Τα γραφεία μας αναλαμβάνουν υποθέσεις ερευνών τόσο στην Κηφισιά  όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Άξιο προσοχής είναι ότι έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία εκατοντάδες υποθέσεις ιδιωτικών ερευνών μέχρι σήμερα, διατηρώντας την αξιοπιστία μας στο χρόνο. Αδιάψευστες αποδείξεις είναι οι μαρτυρίες των πελατών μας να αποτελούν τις καλύτερες συστάσεις, Απο Κηφισιά, Χαλανδρι, Αγια Παρασκευή, Αθήνα, Γλυφάδα, Βούλ

Πώς να επιλέξετε Ιδιωτικό Ερευνητή στο Χαλάνδρι ;

Ο ιδιωτικός ερευνητής στο Χαλάνδρι θα πρέπει να έχει πιστοποίηση από επίσημο κρατικό φορέα στην ειδικότητα του και να είναι μέλος αντίστοιχου αναγνωρισμένου συλλόγου του επαγγέλματος του.

Επίσης, θα πρέπει να λειτουργεί εντός του θεσπισμένου νομικού πλαισίου (Ν. 3206 /19.12.2003 (ΦΕΚ Α’ 298/23.12.2003).

Ακόμη, είναι αναγκαίο να διαθέτει κατάλληλο προσωπικό, εξοπλισμό και τεχνογνωσία, έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις κάθε υπόθεσης.

 

Δείτε τι απαγορεύεται με το ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ αλλά αντί αυτών χρησιμοποιούνται πλέον οι νόμιμες εκφράσεις: ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ στο Χαλάνδρι και ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ στο Χαλάνδρι.

Αν θέλετε να πληροφορηθείτε για το κόστος μίας ιδιωτικής έρευνας δείτε τη συνέχεια του παρόντος άρθρου.

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μίας ιδιωτικής έρευνας στο Χαλάνδρι;

Το κόστος μιας εμπιστευτικής έρευνας κυμαίνεται ανάλογα με:

 • Το χρονικό διάστημα που αυτή θα διαρκέσει.

 • Τη μεθοδολογία που θα αποφασιστεί για να προχωρήσει η έρευνα.

 • Το ανθρώπινο δυναμικό που θα αξιοποιηθεί επί μέρους και συνολικά.

 • Οι τοπικές παράμετρες που θα επηρρεάσουν την έρευνα.

 • Ο χώρος (γεωγραφική περιοχή, εργασιακός χώρος, προσωπικός χώρος κ.α.), όπου θα γίνει η δραστηριοποίηση και ανάπτυξη των στρατηγικών.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν την οικονομική κρίση στη χώρα μας και τη δυσκολία, που αυτή έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών, έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι το κόστος είναι προσιτό σε όλους τους πελάτες μας (ιδιώτες και επιχειρήσεις).


βρίσκει γεγονότα και αναλύει πληροφορίες σχετικά με νομικά, οικονομικά και προσωπικά θέματα στο Χαλάνδρι. Προσφέρουν πολλές υπηρεσίες, όπως επαλήθευση του ιστορικού των ανθρώπων, εντοπισμός αγνοουμένων, διερεύνηση εγκλημάτων υπολογιστών και εργασία για διασημότητες.

Σε αυτό το άρθρο ντετεκτιβ στο Χαλάνδρι:
Τι είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ;
Τι κάνει ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ;
Πώς είναι ο χώρος εργασίας ενός ιδιωτικού ντετεκτιβ;
Τι κάνει ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ;


Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ προσφέρουν πολλές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της επαλήθευσης του φόντου των ανθρώπων, της ανίχνευσης αγνοουμένων, της διερεύνησης εγκλημάτων υπολογιστών και της εργασίας για διασημότητες.

Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ συνήθως κάνουν τα εξής:

Συνέντευξη ατόμων για τη συλλογή πληροφοριών στο Χαλάνδρι.
Κάντε διάφορους τύπους αναζητήσεων, χρησιμοποιώντας υπολογιστές ή μη ηλεκτρονικές εγγραφές
Διεξαγωγή επιτήρησης (ψάχνοντας, παρακολουθείτε ή παρακολουθείτε ένα άτομο χωρίς να το παρατηρεί αυτό το άτομο)
Συλλέξτε αποδεικτικά στοιχεία για παρουσίαση στο δικαστήριο
Επαληθεύστε την απασχόληση, το εισόδημα και τα γεγονότα στο ιστορικό ενός ατόμου
Διερευνήστε εγκλήματα υπολογιστών, όπως κλοπή ταυτότητας και παράνομες λήψεις
Βοήθεια σε περιπτώσεις ποινικής και αστικής ευθύνης, υποθέσεων αγνοουμένων και ασφαλιστικών απαιτήσεων και απάτης
Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ στο Χαλάνδρι συνήθως λειτουργούν για άτομα, δικηγόρους ή επιχειρήσεις. Μερικοί έχουν τη δική τους ερευνητική υπηρεσία. Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ προσφέρουν πολλές υπηρεσίες, με βάση τις ανάγκες των πελατών. Μπορεί να διενεργούν ελέγχους ιστορικού πριν από την απασχόληση, να εξετάζουν κατηγορίες ότι κάποιος κλέβει χρήματα από μια εταιρεία ή να αποδεικνύει / να αποδεικνύει την απιστία σε μια υπόθεση διαζυγίου.

Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ στο Χαλάνδρι χρησιμοποιούν μια ποικιλία εργαλείων κατά την έρευνα των γεγονότων σε μια υπόθεση. Μεγάλο μέρος της δουλειάς τους γίνεται με έναν υπολογιστή, ο οποίος τους επιτρέπει να λαμβάνουν γρήγορα πληροφορίες, όπως αρχεία προηγούμενων συλλήψεων ενός ατόμου, αριθμούς τηλεφώνου, λεπτομέρειες ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις για επαλήθευση γεγονότων, όπως το εισόδημα ενός ατόμου και ο τόπος εργασίας. Επίσης, παίρνουν συνέντευξη από άτομα κατά τη διεξαγωγή έρευνας στο παρασκήνιο. Οι ανακριτές μπορεί να κρυφτούν, προσποιούμενοι ότι είναι κάποιος άλλος που περνά απαρατήρητος, να πάρει πληροφορίες ή να παρατηρήσει έναν ύποπτο.

Οι ντετέκτιβ διεξάγουν επίσης παρακολούθηση κατά τη διερεύνηση μιας υπόθεσης. Μπορεί να παρακολουθήσουν έναν ιστότοπο, όπως το σπίτι ή το γραφείο του ατόμου, συχνά από μια εμφανή τοποθεσία ή ένα όχημα. Χρησιμοποιώντας φωτογραφικές και βιντεοκάμερες, κιάλια και παγκόσμια συστήματα εντοπισμού θέσης (GPS), οι ντετεκτιβ συλλέγουν πληροφορίες για άτομα που ενδιαφέρουν.

Οι ντετέκτιβ και οι ερευνητές στο Χαλάνδρι πρέπει να προσέχουν τον νόμο κατά τη διεξαγωγή ερευνών και να έχουν καλή κατανόηση των ομοσπονδιακών και τοπικών νόμων, όπως οι νόμοι περί απορρήτου. Ωστόσο, δεδομένου ότι η νομιμότητα ορισμένων μεθόδων μπορεί να είναι ασαφής, οι ερευνητές και οι ντετέκτιβ πρέπει να κάνουν καλή κρίση όταν αποφασίζουν πώς να ασκήσουν μια υπόθεση. Πρέπει να συλλέγουν σωστά τα αποδεικτικά στοιχεία, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν νόμιμα στο δικαστήριο.

Είστε κατάλληλοι για να είστε ιδιωτικός ντετέκτιβ;
Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ στο Χαλάνδρι έχουν ξεχωριστές προσωπικότητες. Τείνουν να είναι επιχειρηματικά άτομα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι περιπετειώδεις, φιλόδοξοι, διεκδικητικοί, εξωστρεφείς, ενεργητικοί, ενθουσιώδεις, αυτοπεποίθηση και αισιόδοξοι. Είναι κυρίαρχα, πειστικά και παρακινητικά. Μερικά από αυτά είναι επίσης διερευνητικά, που σημαίνει ότι είναι διανοητικά, ενδοσκοπικά και περίεργα.

Ακούγεται σαν εσένα; Κάντε το δωρεάν τεστ καριέρας μας για να μάθετε αν ο ιδιωτικός ντετέκτιβ είναι ένας από τους κορυφαίους αγώνες καριέρας σας.

Κάντε τη δωρεάν δοκιμή τώρα Μάθετε περισσότερα


Πώς είναι ο χώρος εργασίας ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ;
Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ λειτουργούν σε μια μεγάλη ποικιλία περιβάλλοντος, ανάλογα με την περίπτωση στην οποία εργάζονται. Μερικοί περνούν περισσότερο χρόνο στα γραφεία τους πραγματοποιώντας αναζητήσεις σε υπολογιστές και πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις. Άλλοι ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στο πεδίο, πραγματοποιώντας συνεντεύξεις ή παρακολουθώντας. Η παρακολούθηση μπορεί να είναι χρονοβόρα.

Οι ερευνητές γενικά εργάζονται μόνοι τους, αλλά μπορεί να συνεργάζονται με άλλους ενώ πραγματοποιούν επιτήρηση ή παρακολουθούν ένα θέμα. Μερικές από τις εργασίες περιλαμβάνουν αντιπαράθεση, οπότε η εργασία μπορεί να είναι αγχωτική και επικίνδυνη. Ορισμένες καταστάσεις, όπως ορισμένες αναθέσεις σωματοφυλάκων για εταιρικούς ή διασημότερους πελάτες, απαιτούν τον ερευνητή να οπλιστεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, ένα όπλο δεν είναι απαραίτητο, επειδή ο ιδιωτικός ντετέκτιβ και ο ερευνητής έχουν ως κύριο σκοπό τη συλλογή πληροφοριών, όχι την επιβολή του νόμου ή την εγκληματική σύλληψη.

Οι ιδιοκτήτες των ερευνητικών οργανισμών έχουν το πρόσθετο άγχος ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν απαιτητικούς, και μερικές φορές αλλόκοτους, πελάτες. Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ συχνά εργάζονται παράτυπες ώρες, επειδή πρέπει να παρακολουθούν και να έρχονται σε επαφή με άτομα εκτός των κανονικών ωρών εργασίας. Μπορεί να εργάζονται νωρίς το πρωί, το βράδυ, τα σαββατοκύριακα και τις αργίες. Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί να εργαστούν σε εξωτερικούς χώρους ή από όχημα, σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ είναι επίσης γνωστοί ως: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Χαλανδρι.

bottom of page
Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
Detective Agency
Date published: 25/4/2019
5 / 5 star rating
Ντετεκτιβ I.P.I. Γραφείο Γλυφάδα Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Review - by , August 24th, 2019
5/ 5stars
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
5 star rating based on 23 Google reviews