UA-136171355-1 Ντετεκτιβ | αντιπαρακολουθητικά | Ντετεκτιβ

Αντιπαρακολουθητικά Συστήματα, Ανίχνευση υποκλοπών, Εντοπισμός Κοριών

Το Γραφείο Ντετέκτιβ I.P.I. είναι εξοπλησμένο με επαγγελματικά αντιπαρακολουθητικά συστήματα για προστασία από υποκλοπές.

Εχουμε συσκευές σάρωσης, για εντοπισμό και απενεργοποίηση πομπών, καμερών, και εντοπισμό τηλεφωνικών υποκλοπών.

Οι απειλές είναι πραγματικές
Η αναζήτηση παράνομης νοημοσύνης είναι μια ατελείωτη απειλή. από εγκληματίες που προσπαθούν να αποκτήσουν πληροφορίες για οικονομικό όφελος, έως εξελιγμένους κρατικούς χορηγούς που αναζητούν πολιτικά και στρατιωτικά κέρδη. Παρόλο που δεν γνωρίζουμε πάντα τι είδους απειλές υπάρχουν γύρω μας, απαιτείται μια ισχυρή πολιτική ασφάλειας που να περιλαμβάνει τη φυσική ασφάλεια, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και την προστασία από την ηλεκτρονική παρακολούθηση για να διασφαλιστεί ότι τα μυστικά παραμένουν μυστικά. Η ασφάλεια του κτιρίου σας, η Ευαίσθητη Διαμερισμένη Διευκόλυνση Πληροφοριών (SCIF), οι ιδιωτικές σας συνομιλίες, τα σχέδιά σας και τα μυστικά σας μπορούν να διακυβευτούν από μικρές, φθηνές συσκευές παρακολούθησης (οι συσκευές εντοπισμού σφαλμάτων GSM διατίθενται σήμερα από γνωστούς διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής πώλησης με λιγότερα από 50 $ ).


Ενδέχεται να είναι δύσκολο να εντοπιστούν οι συσκευές
Οι σύγχρονες τεχνολογίες παρακολούθησης είναι εξαιρετικά διακριτικές, πολύ ικανές και πολύ δύσκολο να εντοπιστούν. Ακόμη και η μικρότερη συσκευή μπορεί να συσκευάσει σημαντική ποσότητα τεχνολογίας. Αυτές οι συσκευές μπορούν να ενσωματωθούν σε καλώδια USB, λαμπτήρες ή σε οποιοδήποτε άλλο κοινό αντικείμενο. Όταν δεν χρησιμοποιείται, μια τέτοια συσκευή μπορεί να είναι αδρανής. Εάν είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, μπορεί να χρειαστεί να "χειραψήσετε" στιγμιαία μόνο μία φορά κάθε 8 ώρες (καθορισμένο δίκτυο). άλλες φορές παραμένει RF αόρατο.

Χωρίς καλή OPSEC (Λειτουργική Ασφάλεια), η μη εντοπισμένη παρακολούθηση RF και οι μεταδόσεις δεδομένων μπορούν να επιτρέψουν σε έναν αντίπαλο κανει τα παρακάτω :

Διεξαγωγή επιχειρήσεων ISR κατά του οργανισμού
Συλλογή και αποκάλυψη διαβαθμισμένων πληροφοριών
Επικίνδυνη σήμανση C2 που μπορεί να προκαλέσει απώλεια οικονομικών, περιουσιακών στοιχείων ή ακόμη και ζωής

Η παραδοσιακή προσέγγιση για την ανίχνευση ηλεκτρονικών συσκευών παρακολούθησης (ή κοριός) είναι η χρήση ενός εργαλείου σάρωσης κοριών χειρός. Αυτό το εργαλείο μετακινείται μέσα από ένα δωμάτιο για σάρωση για την παρουσία ενός κοριού. Ωστόσο, οι κοριοί είναι συχνά σε θέση να αποφύγουν αυτές τις σαρώσεις. Οι συσκευές που εκπέμπουν μόνο σε σύντομες, σπάνιες ριπές ή ραδιοσυχνότητες ή συσκευές που είναι «κρυμμένες» κοντά σε σήμα υψηλής ισχύος είναι μερικά μόνο παραδείγματα για το πώς οι συσκευές υποκλοπής μπορούν να αποφύγουν τον εντοπισμό από ομάδες σάρωσης. Και φυσικά, μια συσκευή μπορεί να απενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια μίας σάρωσης ή να τοποθετηθεί μετά τη σάρωση.

Για να παρέχουμε πλήρη διασφάλιση έναντι της παρακολούθησης RF, υπάρχει ανάγκη για συνεχή TSCM σε πραγματικό χρόνο με τη μορφή ενός συστήματος επιτόπιου ελέγχου. Εδώ μπαίνει το σύστημα RFeye Guard.


Επιτόπιο σύστημα παρακολούθησης
Το σύστημα συνεχούς παρακολούθησης RFeye Guard TSCM είναι μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση στις στρατηγικές σάρωσης κοριών με εγγυημένη ανίχνευση 24 ώρες, 365 ημέρες το χρόνο. Το RFeye Guard παρακολουθεί συνεχώς το περιβάλλον RF για να ανιχνεύει άμεσα ύποπτα σήματα σε πραγματικό χρόνο. Ακόμα κι αν μια συσκευή εκπέμπει στις 2 π.μ. για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, το RFeye Guard θα είναι σε θέση να το εντοπίσει.

Οι γρήγορες ταχύτητες σάρωσης και οι εξαιρετικά χαμηλές τιμές θορύβου επιτρέπουν στους αισθητήρες RFeye να ανιχνεύουν ακόμη και τα σήματα χαμηλότερης ισχύος και μικρότερης διάρκειας. Αυτοί οι έξυπνοι αισθητήρες, σε συνδυασμό με τη σουίτα λογισμικού Guard, λειτουργούν αυτόνομα και όταν εντοπίζεται ένα σήμα, το σύστημα RFeye Guard μπορεί να παρέχει ειδοποίηση και τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο σε έναν φύλακα.

TSCM Services in Greece

© 2019 by I.P.I. International Private Investigators

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετεκτιβ Αθηνα

info@ipi-detective.gr

Αγ.Κωνσταντινου 59-61 Μαρούσι 151 24

Γούναρη 78 Γλυφάδα 165 61

Ερμού 56 Αθήνα 105 63

Λεωφ. Κηφισίας 286 Κηφισία 145 63

www.ntetektib.com

www.Ντετεκτιβ-Αθηνα.gr

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

4891/7/1238-δ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το Γραφείο Ντετέκτιβ I.P.I. με αριθμό 4891/7/1238-δ, τηρεί την ανωνυμία και το απόρρητο με τους πελάτες και λαμβάνει κάθε προφύλαξη για να διασφαλίσει τις πληροφορίες που συλλέγει. Δεν ενοικιάζουμε, πουλάμε, ούτε μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με κανένα τρίτο πρόσωπο ή εταιρεία. Οι έρευνες μας διεξάγωται με απόλυτα νόμιμο, επαγγελματικό και ηθικό τρόπο. 

Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
Detective Agency
Date published: 25/4/2019
5 / 5 star rating
Ντετεκτιβ I.P.I. Γραφείο Γλυφάδα Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Review - by , August 24th, 2019
5/ 5stars
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
5 star rating based on 23 Google reviews