UA-136171355-1
top of page
Athens.jpg

το bug sweep έχει να κάνει με των εντοπισμό υποκλοπών και παγίδευση χώρου με κοριούς.

Εξοπλισμός TSCM, αντιπαρακολουθητικα συστηματα.
Εξοπλισμός TSCM Μια ομάδα TSCM πρέπει να χρησιμοποιεί διαφορετικό εξοπλισμό TSCM, με κάθε κομμάτι εξοπλισμού να εκτελεί έναν συγκεκριμένο ρόλο. Ως τυπική διαδικασία, θα περίμενε κανείς ότι μια εταιρεία TSCM αξίζει το αλάτι της να χρησιμοποιεί αναλυτή φάσματος, όπως το OSCOR Green - έναν υπερσύγχρονο δέκτη ηλεκτρονικών μετρητών μετρήσεων, σάρωση από 10 kHz έως 24GHz σε δευτερόλεπτα. Ο σκοπός του OSCOR Green είναι να ερευνήσει τη δεδομένη περιοχή και να παράγει ένα φασματογράφημα ιχνών δέκτη, δηλαδή χαρτογραφεί όλες τις συχνότητες που μεταδίδουν (μεταξύ 10 kHz έως 24GHz) σε αυτήν τη δεδομένη περιοχή. Με βάση αυτήν την έρευνα, ένας χειριστής μπορεί στη συνέχεια να αναλύσει τα αποτελέσματα και να αναζητήσει πιθανές ύποπτες μεταδόσεις, αποκλείοντας την «κανονική» κίνηση στο παρασκήνιο.

Πάνω και πάνω από μια έρευνα αναλυτή φάσματος, μια ομάδα θα πρέπει επίσης να ψάχνει για περιττές σκληρές ενσύρματες συσκευές, κρυφά τοποθετημένες συσκευές εγγραφής (όπως Dictaphones) ή συσκευές που κάνουν piggybackback ή πίσω από γνήσιες ηλεκτρονικές συσκευές (όπως τηλεφωνικές γραμμές ή Υπολογιστές). Για να αναζητήσετε αυτές τις συσκευές απαιτείται φυσική και τεχνική επιθεώρηση, χρησιμοποιώντας συχνά εξοπλισμό όπως μη ανιχνευτή μη γραμμικής διασταύρωσης. Αυτό αναζητά και ανιχνεύει κυκλώματα που χρησιμοποιούνται σε πλακέτες κυκλωμάτων ή μικρόφωνα που είναι ή δεν τροφοδοτούνται εκείνη τη στιγμή, δηλαδή "παθητικές συσκευές".

Υπάρχουν πολλοί, άλλοι τύποι εξοπλισμού που μπορούν και πρέπει να αναπτυχθούν σε ένα σκούπισμα TSCM, από κάμερες θερμικής απεικόνισης για να αναζητήσουν συσκευές θαμμένες μέσα σε τοίχους ή μαλακά έπιπλα, έως συγκεκριμένες συσκευές GSM όπως το SEARCHLIGHT. Πρόκειται για ένα αποκλειστικό σύστημα εντοπισμού και εντοπισμού GSM / UMTS που έχει σχεδιαστεί για την αναγνώριση του IMEI της κάρτας SIM. Μπορεί γρήγορα να διακρίνει μεταξύ νόμιμων ή εξουσιοδοτημένων κινητών τηλεφώνων και συσκευών σφαλμάτων GSM που μεταδίδονται εντός της δεδομένης περιοχής στόχου.

"Δεν θα ήταν υποτιμημένο να περιμένουμε ότι μια εταιρεία που προσφέρει TSCM σκούπισμα θα έχει επενδύσει πολύ πάνω από 500.000 £"

Τι πρέπει να επιθεωρηθεί;
Ένα βασικό σφάλμα σχολικού αγοριού από μεγάλες εταιρείες είναι να ξεχνάμε να επιθεωρούμε κοινούς χώρους, όπως τουαλέτες, ανελκυστήρες και χώρους αναψυχής. Συχνά αυτές οι περιοχές είναι όπου πραγματοποιούνται ευαίσθητες συνομιλίες και ως εκ τούτου δεν πρέπει να αγνοούνται.

Οι αίθουσες συσκέψεων και τα γραφεία διευθυντών ή ανώτερων συνεργατών πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, χωρίς να ξεχνάμε τα γραφεία των σχετικών προσωπικών βοηθών. Οι ανοιχτοί χώροι είναι με πολλούς τρόπους πιο δύσκολο να σκουπιστούν, καθώς έχουν αρκετές πρίζες και σταθμούς εργασίας. Αυτές οι περιοχές χρειάζονται χρόνο. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην κατανομή του σωστού χρόνου σε αυτήν την εργασία.

Μια φυσική επιθεώρηση όλων των πριζών, των αγωγών, του φωτισμού και των ηλεκτρονικών συσκευών θα πρέπει να διενεργείται από έναν εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο, κάποιον που είναι φυσικά γνώστης και καλά ενημερωμένος όταν πρόκειται για συσκευές υποκλοπής.

Θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή και προσοχή στο τηλεφωνικό σύστημα εντός του κτηρίου. Αυτό πρέπει να επιθεωρηθεί από έναν εξειδικευμένο μηχανικό τηλεπικοινωνιών, και πάλι με γνώση των συσκευών υποκλοπής. Τα τηλεφωνικά συστήματα είναι μια εύκολη επιλογή όσον αφορά την κατασκοπεία και ένα σύστημα συσκέψεων ή ένα επιτραπέζιο τηλέφωνο μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε συσκευή ακρόασης γρήγορα, απλώς παραβιάζοντας τη συσκευή και την καλωδίωση. Είναι πολύ, πολύ απλό και σχεδόν αδύνατο να εντοπιστεί, εκτός εάν έχετε εξειδικευμένη και ενημερωμένη γνώση των τηλεφωνικών συστημάτων.

Τα οχήματα ελέγχονται συχνά. Όχι μόνο αυτοκίνητα, αλλά και ιδιωτικά σκάφη και αεροσκάφη υπόκεινται σε σάρωση. Κάθε ένα από αυτά τα οχήματα θέτει ένα διαφορετικό σύνολο προβλημάτων και προσεγγίσεων και απαιτεί γνώσεις ειδικών όχι μόνο για τις συσκευές και τις δυνατότητες υποκλοπής, αλλά και για την καλωδίωση και τη λειτουργία αυτών των οχημάτων. Για παράδειγμα, ένα σκούπισμα TSCM σε ένα αυτοκίνητο απαιτεί πολύ χρόνο και περιλαμβάνει ενδοσκόπια και συσκευές θερμικής απεικόνισης και φυσικά μια γνώση του τι είναι και τι δεν είναι δυνατό όταν πρόκειται για την ανάπτυξη συσκευών υποκλοπής.

Καλύπτονται συνήθως οι υπολογιστές ως μέρος μιας επιθεώρησης TSCM;
Οι υπολογιστές δεν καλύπτονται κανονικά με σάρωση TSCM, αλλά μπορούν επίσης εύκολα να μετατραπούν σε συσκευές υποκλοπής με την έκδοση του spyware. Αυτό δεν αποτελεί πραγματική ανησυχία για μεγάλες εταιρείες με διαχειριστές ασφάλειας και ομάδες πληροφορικής, αλλά μπορεί να ξεχαστεί και να παραβλεφθεί εντελώς όταν πρόκειται για διευθυντές εταιρειών που εργάζονται από απόσταση από το σπίτι. Οι υπολογιστές πρέπει να επιθεωρούνται φυσικά από εξειδικευμένο εμπειρογνώμονα πληροφορικής. Πολύ λίγες εταιρείες TSCM καλύπτουν υπολογιστές κατά τη διάρκεια της σάρωσης TSCM, παρόλο που οι θήκες υπολογιστών είναι το ιδανικό μέρος για την απόκρυψη μιας ενσύρματης συσκευής.

Αντιπαρακολουθητικα συστηματα, Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών, Ντετέκτιβ I.P.I.

αντιπαρακολουθητικα συστηματα
συστηματα αντιπαρακολουθησης
αντιπαρακολουθητικα συστηματα
Παρακολουθηση κινητου
αντιπαρακολουθητικα συστηματα
αντιπαρακολουθητικα συστηματα
αντιπαρακολουθητικα συστηματα
bottom of page
Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
Detective Agency
Date published: 25/4/2019
5 / 5 star rating
Ντετεκτιβ I.P.I. Γραφείο Γλυφάδα Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Review - by , August 24th, 2019
5/ 5stars
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
5 star rating based on 23 Google reviews