UA-136171355-1 Ντετεκτιβ Αθηνα | ντετεκτιβ blog

Πόσο καλοί είστε να εντοπίζετε το ψέμα;


Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών .Αναλαμβάνουμε έρευνες πάσης φύσεως σε όλη την Ελλάδα, Μαρούσι, Γλυφάδα, Αθήνα, Κηφισία, Πατρα, με απόλυτη εχεμύθεια και επαγγελματισμό.


Λοιπόν, οι περισσότεροι δεν είμαστε και τόσο καλοί. Το ένστικτό μας εντοπίζει έναν ψεύτη και, μάλιστα, με πολύ καλές πιθανότητες επιτυχίας, αλλά το συνειδητό μας μυαλό πολλές φορές στέκεται εμπόδιο. Έρευνες έχουν δείξει ότι δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κάποιος θέλει να μας ξεγελάσει επίτηδες.


Ευτυχώς, υπάρχουν σημάδια που μπορούμε να ψάξουμε να δούμε όταν προσπαθούμε να εντοπίσουμε ένα ψέμα. Αυτό μπορεί να γίνει όταν ψάχνουμε ασυνέπεια ανάμεσα στη λεκτική και τη μη λεκτική επικοινωνία, σημάδια stressστη γλώσσα του σώματος και τις εκφράσεις του προσώπου.

Παρακάτω σας δείχνουμε τα πιο συνηθισμένα σημάδια της γλώσσας του σώματος κάποιου που ψεύδεται. Φυσικά, δεν είναι οι απόλυτες αποδείξεις, απλά ενδείξεις, καθώς όλα αυτά θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι κάποιος διαφωνεί με αυτά που λέτε ή απλά δεν είναι ειλικρινής μαζί σας.


1. Κάλυψη του στόματος

Αυτή είναι μια ενστικτώδης χειρονομία που εμφανίζεται στα πρώτα χρόνια της παιδικής ηλικίας. Ένας ψεύτης καλύπτει το στόμα του με το χέρι του, σαν να θέλει να εμποδίσει τις ψεύτικες λέξεις να ειπωθούν. Θα μπορούσαν να είναι απλά μερικά δάχτυλα που σκεπάζουν το στόμα ή ολόκληρη η παλάμη- το νόημα δεν αλλάζει.

Μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να «μεταμφιέσουν» αυτή τη χειρονομία της κάλυψης του στόματος κάνοντας έναν ψεύτικο βήχα.

Αν το άτομο που χρησιμοποιεί αυτή τη χειρονομία είναι το άτομο που μιλάει, σημαίνει ότι μάλλον ψεύδεται. Παρόλ’ αυτά, αν είναι ο ακροατής, μπορεί να σημαίνει ότι αισθάνεται ότι εσείς δεν είστε απόλυτα ειλικρινείς και ευθείς μαζί του.

Η κάλυψη του στόματος μπορεί να εμφανιστεί και σαν χειρονομία «Σσσσς», όπου το ένα δάχτυλο τοποθετείται κάθετα στα χείλη. Αυτή τη χειρονομία χρησιμοποιούσε μάλλον η μητέρα ή ο πατέρας του ατόμου όταν ήταν παιδί. Ως ενήλικας, το άτομο τη χρησιμοποιεί ως μια προσπάθεια να πει στον εαυτό του να μην μιλήσει για το πώς αισθάνεται.2. Το άγγιγμα της μύτης

Ένα από τα πιο κοινά σημάδια του ψεύδους είναι το άγγιγμα της μύτης. Οι ενήλικες είναι πιο συνειδητοί για τα σημάδια του σώματος που κάνουν, όπως και πάλι χρησιμοποιούν την ίδια χειρονομία με τα χέρια. Παρόλα αυτά, το χέρι κινείται γρήγορα μακριά από το στόμα και καταλήγει σε ένα γρήγορο άγγιγμα της μύτης.Μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά ανάμεσα σε μια «φυσιολογική» φαγούρα της μύτης και το άγγιγμα της μύτης που είναι αποτέλεσμα ψεύδους- η απλή φαγούρα μπορεί να ικανοποιηθεί με λίγο τρίψιμο ή ξύσιμο.


3. Το τρίψιμο του ματιού

Το τρίψιμο του ματιού είναι η προσπάθεια του εγκεφάλου να μπλοκάρει την απάτη. Αυτή η χειρονομία μπορεί να είναι ένα από τα πολλά σημάδια του ψεύδους, αν το άτομο που το κάνει είναι ο ομιλητής ή ένα σημάδι για να μπλοκάρει την αμφιβολία ή κάτι αηδιαστικό που βλέπει. Οι άντρες συνήθως τρίβουν τα μάτια τους έντονα, ενώ οι γυναίκες το κάνουν πιο ήπια και σύντομα.
4. Το πιάσιμο του αφτιού

Όταν ένα μικρό παιδί ακούει κάτι που δεν του αρέσει, καλύπτει και τα δυο αφτιά του σαν να εμποδίζει τον εαυτό του να ακούσει τον ήχο. Οι ενήλικες είναι πιο συνειδητοί με τις κινήσεις του σώματός τους, επομένως αντί για εμφανείς κινήσεις κάλυψης του αφτιού, μπορεί να πιάσουν γρήγορα τον λοβό του αφτιού. Αλλά και πάλι, αυτή είναι μια συμβολική προσπάθεια του ακροατή να μην ακούσει κάτι κακό: προσπαθεί να εμποδίσει τις λέξεις που ακούει βάζοντας το χέρι γύρω από ή πάνω στο αφτί ή τραβώντας τον λοβό του αφτιού.


οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας και ο υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός είναι η ΕΓΓΥΗΣΗ για την διαλεύκανση  των  υποθέσεων σας5. Το ξύσιμο του λαιμού και η κάλυψη των ευαίσθητων σημείων του σώματος

Ο δείκτης (συνήθως του χεριού που γράφουμε) γρατσουνίζει την πλευρά του λαιμού κάτω από τον λοβό του αφτιού. Άλλο ένα σημάδι ψεύδους είναι το τρίψιμο του λαιμού κάτω από τον λοβό του αφτιού μερικές φορές. Αυτό είναι, επίσης, ένα σημάδι αμφιβολίας και διαφωνίας με αυτό που έχει ειπωθεί. Μπορεί να περιλαμβάνει περιοχές όπως ο λαιμός, στήθος, κεφάλι ή κοιλιά.
Συνεχίζεται...

αυτο το κείμενο ανέβηκε απο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών, Ντετέκτιβ I.P.I, Ντετέκτιβ Γλυφάδα, Ντετέκτιβ Μαρούσι

πηγή

Νίκος Φραγκιάς Founder & CEO, Dynamic Equilibrium System
Παρακολούθηση για τις αρχές και το παρακράτος σημαίνει να ελέγχονται συστηματικά αλλά και αποσπασματικά οι κινήσεις και οι ενέργειες προσώπων ή ομάδων, χωρίς αυτοί να το γνωρίζουν ή να έχουν ενημερωθεί σχετικά. Αντιπαρακολούθηση είναι κάθε τακτική που βοηθά στο να αποφεύγεται ή να γίνεται πολύ δύσκολος ο έλεγχος μέσω της παρακολούθησης. Κύρια προτεραιότητα για την αντιπαρακολούθηση είναι η προστασία της πληροφορίας. Οι άνθρωποι από φυσικού τους δημιουργούν συνήθειες, μέσα από τις οποίες γίνεται εύκολο να καταγραφούν οι ενέργειές μας. Σπάζοντας τις συνήθειες που έχουμε μέσα στην καθημερινότητα, δυσκολεύουμε πάρα πολύ την συστηματική παρακολούθηση, γιατί δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν οι συγκεκριμένοι χρόνοι μέσα στους οποίους κάνουμε κάθε ενέργειά μας. Αυτό δε σημαίνει ότι χρειάζεται να αλλάζουμε ώρες εργασίας, συνήθειες του φαγητού κ.τ.λ. Αντίθετα, πρέπει κάθε ενέργεια που δεν θέλουμε να εντοπίζεται στα πλαίσια της παρακολούθησης να είναι ενσωματωμένη μέσα στην καθημερινότητά μας. Πρέπει κάθε τέτοια ενέργεια να είναι ενταγμένη μέσα στη ζωή. Αλλάζοντας τη διαδρομή που ακολουθούμε για να πάμε στο χώρο εργασίας, χωρίς να ακολουθούμε κάποια συγκεκριμένη μέθοδο, δυσκολεύουμε το να καταγραφούν οι κινήσεις μας. Αν αρχίσουμε να εισάγουμε τυχαία ραντεβού ή δραστηριότητες μέσα σε ενέργειες που μπορεί να παρακολουθούνται, αυτό δημιουργεί ένα τεχνητό θόρυβο της πληροφορίας που προκύπτει αυτόματα και εμποδίζει την ξεκάθαρη καταγραφή των αλλαγών που κάναμε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Όσο προσπαθούμε να εμποδίσουμε την παρακολούθηση των προσωπικών μας δραστηριοτήτων, άλλο τόσο πρέπει να φροντίζουμε και για τους ανθρώπους με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή για κινηματικούς λόγους. Χρειάζεται προσπάθεια για να προστατέψουμε την πληροφορία, δεν είναι κάτι που γίνεται μέσω αυτοματισμών. Με την αντιπαρακολούθηση προστατεύουμε πληροφορίες που είναι πολύ ευαίσθητες, αλλά ταυτόχρονα αφήνουμε να φανούν πληροφορίες ορατές σε όλους. Είναι θέμα προτεραιοτήτων, ποιές πληροφορίες θα προστατέψουμε και ποιές όχι. Αν προσπαθούμε να προστατέψουμε και πληροφορίες που δεν είναι ευαίσθητες, τότε υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί ένας πολύ μεγάλος όγκος πληροφοριών που θα πρέπει συνεχώς να φροντίζουμε να κρατάμε μακριά από την παρακολούθηση. Όσο περισσότερες πληροφορίες προστατεύουμε, τόσο πιο δύσκολη γίνεται η παρακολούθηση. Αλλά ταυτόχρονα, είναι πιο πιθανό να απομονωθούμε, να εμφανιστούμε ως ύποπτοι και να δημιουργήσουμε αμφιβολίες για τις προθέσεις μας σε αυτούς με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή. Για τις μετακινήσεις μας μέσα στην πόλη, προτιμάμε τα δημόσια μεταφορικά μέσα και όχι ιδιωτικά αυτοκίνητα, μηχανές ή ταξί. Επιστρέφοντας από μια μετακίνησή μας, διαλέγουμε μια διαφορετική διαδρομή επιστροφής και, αν είναι εφικτό, ένα διαφορετικό μέσο μεταφοράς.


Ντετέκτιβ - Αθήνα

Oμόνοια 56Αθήνα 106 78

697 460 4855

Τα συστήματα καμερών που υπάρχουν στους δρόμους και τους δημόσιους χώρους είναι έτσι μελετημένα, ώστε να απομονώνουν όποιον κινείται διαφορετικά από το πλήθος. Πρέπει να κινούμαστε όπως όλοι, χωρίς να βιαζόμαστε, χωρίς να στρίβουμε απότομα στις γωνίες, χωρίς να κοιτάμε γύρω μας και χωρίς να κοιτάμε τις κάμερες. Τα ρούχα μας επίσης δεν πρέπει να κάνουν εντύπωση από μακριά, ούτε να είναι κάτι εκτός των συνηθισμένων. Τα αυτόματα συστήματα που αναγνωρίζουν πρόσωπα, χρησιμοποιούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου για να κάνουν ταυτοποίηση. Όταν κοιτάμε με ελαφριά κλίση του κεφαλιού προς το έδαφος ή όταν φοράμε καπέλα, εμποδίζουμε αυτή την ταυτοποίηση. Πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι στα δημόσια μέσα υπάρχουν κάμερες σε διάφορα σημεία, οπότε καλό είναι να διαλέγουμε ώρες αιχμής για τις μετακινήσεις μας, ώστε να μας καλύπτει το πλήθος του κόσμου. Ο χαμηλός φωτισμός και το σκοτάδι προσφέρει κάποια κάλυψη, αλλά δε μπορεί να εμποδίσει την μετέπειτα ανάλυση της καταγραφής. Υπάρχουν άλλωστε και κάμερες που μπορούν να καταγράψουν εικόνα και τη νύχτα με μεγάλη ανάλυση. Προσθέτοντας άλλες ενέργειες ή ραντεβού ή στάσεις κατά τις μετακινήσεις μας, δημιουργούμε εναλλακτικά μοτίβα ως προς την προσέγγισή μας σε κάποια σημεία της πόλης. Τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να απενεργοποιούνται αμέσως μόλις αρχίζουμε να έχουμε υποψίες ότι παρακολουθούνται οι κινήσεις μας. Η απενεργοποίηση περιλαμβάνει το σβήσιμο της συσκευής και την αφαίρεση της μπαταρίας από την υποδοχή της. Ταξιδεύοντας προς κάποιον προορισμό μέσα στην πόλη, δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το κινητό τηλέφωνο σε μια ακτίνα είκοσι χιλιομέτρων από το σημείο στο οποίο κατευθυνόμαστε. Σε περιοχές έξω από την πόλη, δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε σε μια ακτίνα εκατό χιλιομέτρων από τον τελικό προορισμό μας. Αυτό θα εμπορίσει την δημιουργία ενός δρομολογίου που μας συσχετίζει με το συγκεκριμένο σημείο αλλά και τη συγκεκριμένη μέρα. Όταν κινούμαστε προς ένα προορισμό στον οποίο δεν έχουμε ξαναπάει ή που έχει μεγάλη διαφορά από τις διαδρομές που ακολουθούμε συνήθως, πρέπει να απενεργοποιούμε το κινητό τηλέφωνο πριν ξεκινήσουμε τη διαδρομή μας προς το σημείο. Σε περίπτωση που έχουμε ενεργοποιημένο το κινητό τηλέφωνο και αντιληφθούμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη μια παρακολούθηση, δίνουμε το κινητό σε κάποιον άλλο, που θα κάνει μια διαδρομή εντελώς άσχετη με τη δική μας και ως προς την κατεύθυνση και ως προς τη διάρκεια αλλά και ως προς το σημείο επιστροφής. Για κινηματικές χρήσεις, χρησιμοποιούμε μόνο κινητά καρτοτηλέφωνα για ένα μέγιστο χρόνο δύο ημερών. Μετά, αλλάζουμε και νούμερο και συσκευή. Καθώς μετακινούμαστε προς κάποιο προορισμό, δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες ή να κάνουμε ανάληψη χρημάτων από κάποιο ΑΤΜ ή γκισέ τράπεζας. Όταν χρειάζεται να κάνουμε κάποιο τηλεφώνημα που δεν θέλουμε να συνδεθεί με εμάς, χρησιμοποιούμε κάποιο δημόσιο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στο δρόμο και όχι μέσα σε κάποιο κτίριο. Έχουμε πάντα το νου μας, ώστε οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τα άλλα καρτοτηλέφωνα να μην ακούνε τη συνομιλία μας. Γενικά πρέπει να θεωρούμε ότι το τηλεφώνημα ηχογραφείται από την άλλη μεριά που δέχεται την κλήση. Γενικά πρέπει να χρησιμοποιούμε καρτοτηλέφωνα που βρίσκονται σε τυχαίες τοποθεσίες και όχι αυτά που βρίσκονται πιο κοντά σε εμάς ή κοντά στα συνήθη δρομολόγιά μας. Όταν θέλουμε να ταχυδρομήσουμε κάτι ή να αφήσουμε κάπου ένα φάκελο, φοράμε γάντια για να μην αφήσουμε αποτυπώματα ούτε στο περιεχόμενο ούτε στο φάκελο. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε σάλιο για να κλείσουμε το φάκελο ή να βάλουμε γραμματόσημα. Η ταχυδρόμηση δεν πρέπει να γίνεται από το ταχυδρομείο που χρησιμοποιούμε συνήθως για να στείλουμε ή να δεχτούμε αλληλογραφία. Ποτέ δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το ίδιο internet cafe, ούτε κάνουμε παραπάνω χρήση του internet έξω από το σκοπό για τον οποίο βρισκόμαστε εκεί. Δεν χρησιμοποιούμε online υπηρεσίες e-mail, ούτε συνδεόμαστε σε forums ή διαδικτυακές κοινότητες. Όταν οργανώνουμε μια συνάντηση, επιλέγουμε μια τοποθεσία πρώτης συνάντησης κοντά στο τελικό σημείο. Καθώς έρχονται στην πρώτη συνάντηση όσοι πρόκεται να συμμετέχουν, τους κατευθύνουμε προς το τελικό σημείο. Έτσι, είναι εύκολο να αντιληφθούμε αν κάποιος παρακολουθείται, ή αν εποπτεύεται το τελικό σημείο συνάντησης. Όσο βρισκόμαστε στην πρώτη συνάντηση δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τηλέφωνα, ακόμα και από κοντινές περιοχές. Το πρώτο πράγμα που φροντίζουμε να κάνουμε είναι να ζητήσουμε από όλους να απενεργοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και να τα διατηρήσουν σε αυτή την κατάσταση μέχρι να φτάσουν όλοι στο τελικό σημείο. Οι τοποθεσίες πρέπει να αλλάζουν όσο πιο συχνά γίνεται. Τα καλύτερα μέρη συνάντησης είναι αυτά που έχουν πολύ θόρυβο, γιατί έτσι εμποδίζουμε τους γύρω μας να ακούνε τη συζήτηση και αυτοί που πιθανόν να παρακολουθούν τη συνάντηση δεν μπορούν να καταγράψουν με επιτυχία τις ομιλίες. Αν χρειάζεται να πληρώσουμε για κάτι όσο βρισκόμαστε στη συνάντηση, για παράδειγμα για κάποιο καφέ ή φαγητό, χρησιμοποιούμε πάντα μετρητά. Φροντίζουμε τα χαρτονομίσματα να είναι μεταχειρισμένα. Συνήθως τα ψιλικατζίδικα και τα σουπερμαρκετ δίνουν ρέστα σε χρησιμοποιημένα χαρτονομίσματα, ενώ οι τράπεζες δίνουν και καινούργια. Αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε ως σημεία πρώτης ή κύριας συνάντησης καταστήματα ή δημόσιους χώρους που έχουν κάποιο σύστημα καμερών. Ακόμα και αν οι κάμερες βλέπουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο ή είναι ιδιωτικές, οι αρχές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το υλικό εκ των υστέρων.


Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών I.P.I.
athens.indymedia.org


Τα κινητά τηλέφωνα συνήθως αποθηκεύουν πολλά προσωπικά δεδομένα μέχρι και για τα δύο τελευταία χρόνια. Χρησιμοποιείτε πιθανώς το κινητό σας τηλέφωνο καθημερινά για να στέλνετε μηνύματα κειμένου και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να αποθηκεύετε φωνητικά μηνύματα, να στέλνετε φωτογραφίες ή βίντεο σε φίλους, την οικογένεια ή τον σύντροφό σας, να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – κι ο κατάλογος συνεχίζεται.


Τι γίνεται αν κάποιος αποκτούσε πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα;

Αυτό θα ήταν απόλυτη καταστροφή.


Αλλά, γιατί κάποιος να σας κατασκοπεύσει;

Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί λόγοι για κάποιον να κατασκοπεύει το τηλέφωνό σας. Ίσως το τηλέφωνό σας να περιέχει σημαντικά επιχειρηματικά δεδομένα που ένας εταιρικός κατάσκοπος θα ήθελε να ξέρει, ή ένας σύζυγος θέλει να μάθει για μια πιθανή απιστία, ή είστε πολύ πλούσιοι και κάποιος θέλει να χακάρει τον λογαριασμό σας. Ίσως να έχετε μια σημαντική δουλειά ή μία με μεγάλη ευθύνη.

Για παράδειγμα, οι επιστήμονες, οι δημοσιογράφοι, οι δικαστές ή άλλοι κυβερνητικοί υπάλληλοι θα μπορούσαν όλοι να είναι πιθανοί στόχοι για τους απατεώνες.


Οπότε, πώς ξέρετε αν κάποιος κατασκοπεύει το κινητό σας τηλέφωνο και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό;

Δυστυχώς, ακόμη και ένας ισχυρός κωδικός πρόσβασης σύνδεσης στο τηλέφωνό σας δεν πρόκειται να σας προστατεύσει από επιβλαβείς κατασκόπους. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές κατασκοπείας στην αγορά που μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις δραστηριότητές σας στο κινητό τηλέφωνο χωρίς να το ξέρετε.

Πώς θα ξέρετε εάν κάποιος κατασκοπεύει το κινητό σας τηλέφωνο;

1. Μη κανονικά υψηλή χρήση δεδομένων Η μηνιαία χρήση δεδομένων είναι ασυνήθιστα υψηλή; Τότε, υπάρχει υψηλή πιθανότητα να έχει κάποιος εγκαταστήσει μια εφαρμογή κατασκοπείας στη συσκευή σας. Γενικά, τα εργαλεία κακόβουλου λογισμικού κατώτερης ποιότητας χρησιμοποιούν ένα σημαντικό όγκο δεδομένων για την αποστολή των συλλεγόμενων πληροφοριών από το κινητό σας τηλέφωνο.

2. Το κινητό τηλέφωνο εμφανίζει σημάδια δραστηριότητας σε κατάσταση αναμονής Εκτός από τις τυποποιημένες εισερχόμενες κλήσεις, τα μηνύματα και άλλες τυπικές ειδοποιήσεις που ενεργοποιούν τη δραστηριότητα στο κινητό σας τηλέφωνο, η οθόνη του τηλεφώνου σας δεν πρέπει να ανάβει σε κατάσταση αναμονής. Επίσης, οι απροσδόκητοι θόρυβοι ή ήχοι πρέπει να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι κάτι δεν πάει καλά.

3. Μη αναμενόμενη επανεκκίνηση Το κινητό σας τηλέφωνο επανεκκινείται χωρίς προφανή λόγο ή χωρίς να το κάνετε εσείς; Στην περίπτωση αυτή, δεν είναι απίθανο κάποιος να έχει μη εξουσιοδοτημένη, απομακρυσμένη πρόσβαση στο κινητό σας τηλέφωνο. Και, αν κάποιος έχει απομακρυσμένη πρόσβαση για να επανεκκινήσει τη συσκευή σας, δε θα μας εξέπληττε το γεγονός ότι θα μπορούσαν να κάνουν ή να δουν πολλά περισσότερα.

4. Μοναδικοί ήχοι κατά τη διάρκεια των κλήσεων Στο παρελθόν, οι τηλεφωνικές γραμμές δεν ήταν πάντα σταθερές και χωρίς περίεργο θόρυβο στο βάθος. Ωστόσο, τα σημερινά δίκτυα έχουν συνήθως ισχυρό σήμα και σταθερή σύνδεση. Επομένως, δεν είναι φυσιολογικό να ακούτε παράξενους ήχους ή μακρινές φωνές που διακόπτουν τις συνομιλίες σας.

5. Μη αναμενόμενα μηνύματα κειμένου Συνήθως, ένα μήνυμα που περιέχει μια ποικιλία από περίεργα σύμβολα, τυχαίες αριθμητικές ακολουθίες ή άλλους χαρακτήρες ενέχει τη πιθανότητα ενός εργαλείου λογισμικού κατασκοπείας στο κινητό σας τηλέφωνο.

6. Επιδείνωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας Μια προφανής ένδειξη ενός τέτοιου λογισμικού στο κινητό σας είναι αν βιώσετε μια απότομη πτώση της απόδοσης της μπαταρίας του τηλεφώνου σας. Το λογισμικό κατασκοπείας σε ένα τηλέφωνο παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητές σας και στέλνει αυτές τις εγγραφές σε μια συσκευή τρίτου μέρους. Εκτός από την αύξηση της χρήσης δεδομένων που συζητήθηκε νωρίτερα, εάν το κινητό σας χάνει ποσοστά μπαταρίας σε ασυνήθιστα υψηλό ρυθμό, οι πιθανότητες είναι ότι αυτό οφείλεται σε λογισμικό κατασκοπείας.

7. Αύξηση της θερμοκρασίας μπαταρίας στην κατάσταση αναμονής Αυτό είναι ένα από τα λιγότερο εμφανή σημάδια, επειδή η θερμοκρασία της μπαταρίας ενός κινητού τηλεφώνου μπορεί να συνδεθεί με ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών τεχνικών θεμάτων. Ωστόσο, αν δεν έχετε ξαναδεί την αύξηση των θερμοκρασιών της μπαταρίας και δεν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, αλλά εξακολουθεί να είναι σχετικά ζεστό, μπορεί να έχει προκληθεί από λογισμικό κατασκοπείας που αποστέλλει δεδομένα σε άλλη συσκευή.

8. Αυξημένη διάρκεια τερματισμού Παρόμοια με έναν υπολογιστή, ο οποίος κλείνει πάντα όλες τις ενεργές διαδικασίες αφού αποφασίσετε να τον απενεργοποιήσετε, ένα κινητό τηλέφωνο ακολουθεί την ίδια ακριβώς ρουτίνα. Το κινητό σας τηλέφωνο θα κλείσει όλες τις ενεργές διεργασίες του πριν κλείσει εντελώς. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο για να κλείσει ένα τηλέφωνο εάν πρέπει επίσης να ακυρώσει όλες τις δραστηριότητες μετάδοσης δεδομένων του λογισμικού κατασκοπείας.

9. Δυσκολία στον τερματισμό της συσκευής σας Αντιμετωπίζετε δυσκολίες κατά την προσπάθεια τερματισμού της συσκευής σας; Θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι το κινητό σας έχει παραβιαστεί. Συνήθως, το λογισμικό κατασκοπείας συνεχίζει να εκτελείται στο παρασκήνιο και μπορεί να σας εμποδίσει να τερματίσετε τη συσκευή σας εντελώς.

10.Το κινητό σας τηλέφωνο γίνεται όλο και πιο αργό Τα νεότερα κινητά τηλέφωνα είναι εξοπλισμένα με ισχυρό υλικό και λογισμικό. Το τηλέφωνό σας θα πρέπει να μπορεί να τρέχει πολλές διαφορετικές εφαρμογές ταυτόχρονα. Εάν αισθάνεστε ότι το κινητό σας εμφανίζει ξαφνικά σημάδια σημαντικής πτώσης της ταχύτητας, είναι πιθανό να ελέγχεται από απόσταση και να παρακολουθείται.

© 2019 by I.P.I. International Private Investigators

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετεκτιβ Αθηνα

info@ipi-detective.gr

Αγ.Κωνσταντινου 59-61 Μαρούσι 151 24

Γούναρη 78 Γλυφάδα 165 61

Ερμού 56 Αθήνα 105 63

Λεωφ. Κηφισίας 286 Κηφισία 145 63

www.ntetektib.com

www.Ντετεκτιβ-Αθηνα.gr

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

4891/7/1238-δ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το Γραφείο Ντετέκτιβ I.P.I. με αριθμό 4891/7/1238-δ, τηρεί την ανωνυμία και το απόρρητο με τους πελάτες και λαμβάνει κάθε προφύλαξη για να διασφαλίσει τις πληροφορίες που συλλέγει. Δεν ενοικιάζουμε, πουλάμε, ούτε μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με κανένα τρίτο πρόσωπο ή εταιρεία. Οι έρευνες μας διεξάγωται με απόλυτα νόμιμο, επαγγελματικό και ηθικό τρόπο. 

Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
Detective Agency
Date published: 25/4/2019
5 / 5 star rating
Ντετεκτιβ I.P.I. Γραφείο Γλυφάδα Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Review - by , August 24th, 2019
5/ 5stars
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
5 star rating based on 23 Google reviews