UA-136171355-1 Blog | ipi-detective.gr

© 2019 by I.P.I. International Private Investigators

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετεκτιβ Αθηνα

info@ipi-detective.gr

Αγ.Κωνσταντινου 59-61 Μαρούσι 151 24

Γούναρη 78 Γλυφάδα 165 61

Ερμού 56 Αθήνα 105 63

Λεωφ. Κηφισίας 286 Κηφισία 145 63

www.ntetektib.com

www.Ντετεκτιβ-Αθηνα.gr

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

4891/7/1238-δ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το Γραφείο Ντετέκτιβ I.P.I. με αριθμό 4891/7/1238-δ, τηρεί την ανωνυμία και το απόρρητο με τους πελάτες και λαμβάνει κάθε προφύλαξη για να διασφαλίσει τις πληροφορίες που συλλέγει. Δεν ενοικιάζουμε, πουλάμε, ούτε μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με κανένα τρίτο πρόσωπο ή εταιρεία. Οι έρευνες μας διεξάγωται με απόλυτα νόμιμο, επαγγελματικό και ηθικό τρόπο. 


Τα κινητά τηλέφωνα συνήθως αποθηκεύουν πολλά προσωπικά δεδομένα μέχρι και για τα δύο τελευταία χρόνια. Χρησιμοποιείτε πιθανώς το κινητό σας τηλέφωνο καθημερινά για να στέλνετε μηνύματα κειμένου και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να αποθηκεύετε φωνητικά μηνύματα, να στέλνετε φωτογραφίες ή βίντεο σε φίλους, την οικογένεια ή τον σύντροφό σας, να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – κι ο κατάλογος συνεχίζεται.


Τι γίνεται αν κάποιος αποκτούσε πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα;

Αυτό θα ήταν απόλυτη καταστροφή.


Αλλά, γιατί κάποιος να σας κατασκοπεύσει;

Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί λόγοι για κάποιον να κατασκοπεύει το τηλέφωνό σας. Ίσως το τηλέφωνό σας να περιέχει σημαντικά επιχειρηματικά δεδομένα που ένας εταιρικός κατάσκοπος θα ήθελε να ξέρει, ή ένας σύζυγος θέλει να μάθει για μια πιθανή απιστία, ή είστε πολύ πλούσιοι και κάποιος θέλει να χακάρει τον λογαριασμό σας. Ίσως να έχετε μια σημαντική δουλειά ή μία με μεγάλη ευθύνη.

Για παράδειγμα, οι επιστήμονες, οι δημοσιογράφοι, οι δικαστές ή άλλοι κυβερνητικοί υπάλληλοι θα μπορούσαν όλοι να είναι πιθανοί στόχοι για τους απατεώνες.


Οπότε, πώς ξέρετε αν κάποιος κατασκοπεύει το κινητό σας τηλέφωνο και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό;

Δυστυχώς, ακόμη και ένας ισχυρός κωδικός πρόσβασης σύνδεσης στο τηλέφωνό σας δεν πρόκειται να σας προστατεύσει από επιβλαβείς κατασκόπους. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές κατασκοπείας στην αγορά που μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις δραστηριότητές σας στο κινητό τηλέφωνο χωρίς να το ξέρετε.

Πώς θα ξέρετε εάν κάποιος κατασκοπεύει το κινητό σας τηλέφωνο;

1. Μη κανονικά υψηλή χρήση δεδομένων Η μηνιαία χρήση δεδομένων είναι ασυνήθιστα υψηλή; Τότε, υπάρχει υψηλή πιθανότητα να έχει κάποιος εγκαταστήσει μια εφαρμογή κατασκοπείας στη συσκευή σας. Γενικά, τα εργαλεία κακόβουλου λογισμικού κατώτερης ποιότητας χρησιμοποιούν ένα σημαντικό όγκο δεδομένων για την αποστολή των συλλεγόμενων πληροφοριών από το κινητό σας τηλέφωνο.

2. Το κινητό τηλέφωνο εμφανίζει σημάδια δραστηριότητας σε κατάσταση αναμονής Εκτός από τις τυποποιημένες εισερχόμενες κλήσεις, τα μηνύματα και άλλες τυπικές ειδοποιήσεις που ενεργοποιούν τη δραστηριότητα στο κινητό σας τηλέφωνο, η οθόνη του τηλεφώνου σας δεν πρέπει να ανάβει σε κατάσταση αναμονής. Επίσης, οι απροσδόκητοι θόρυβοι ή ήχοι πρέπει να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι κάτι δεν πάει καλά.

3. Μη αναμενόμενη επανεκκίνηση Το κινητό σας τηλέφωνο επανεκκινείται χωρίς προφανή λόγο ή χωρίς να το κάνετε εσείς; Στην περίπτωση αυτή, δεν είναι απίθανο κάποιος να έχει μη εξουσιοδοτημένη, απομακρυσμένη πρόσβαση στο κινητό σας τηλέφωνο. Και, αν κάποιος έχει απομακρυσμένη πρόσβαση για να επανεκκινήσει τη συσκευή σας, δε θα μας εξέπληττε το γεγονός ότι θα μπορούσαν να κάνουν ή να δουν πολλά περισσότερα.

4. Μοναδικοί ήχοι κατά τη διάρκεια των κλήσεων Στο παρελθόν, οι τηλεφωνικές γραμμές δεν ήταν πάντα σταθερές και χωρίς περίεργο θόρυβο στο βάθος. Ωστόσο, τα σημερινά δίκτυα έχουν συνήθως ισχυρό σήμα και σταθερή σύνδεση. Επομένως, δεν είναι φυσιολογικό να ακούτε παράξενους ήχους ή μακρινές φωνές που διακόπτουν τις συνομιλίες σας.

5. Μη αναμενόμενα μηνύματα κειμένου Συνήθως, ένα μήνυμα που περιέχει μια ποικιλία από περίεργα σύμβολα, τυχαίες αριθμητικές ακολουθίες ή άλλους χαρακτήρες ενέχει τη πιθανότητα ενός εργαλείου λογισμικού κατασκοπείας στο κινητό σας τηλέφωνο.

6. Επιδείνωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας Μια προφανής ένδειξη ενός τέτοιου λογισμικού στο κινητό σας είναι αν βιώσετε μια απότομη πτώση της απόδοσης της μπαταρίας του τηλεφώνου σας. Το λογισμικό κατασκοπείας σε ένα τηλέφωνο παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητές σας και στέλνει αυτές τις εγγραφές σε μια συσκευή τρίτου μέρους. Εκτός από την αύξηση της χρήσης δεδομένων που συζητήθηκε νωρίτερα, εάν το κινητό σας χάνει ποσοστά μπαταρίας σε ασυνήθιστα υψηλό ρυθμό, οι πιθανότητες είναι ότι αυτό οφείλεται σε λογισμικό κατασκοπείας.

7. Αύξηση της θερμοκρασίας μπαταρίας στην κατάσταση αναμονής Αυτό είναι ένα από τα λιγότερο εμφανή σημάδια, επειδή η θερμοκρασία της μπαταρίας ενός κινητού τηλεφώνου μπορεί να συνδεθεί με ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών τεχνικών θεμάτων. Ωστόσο, αν δεν έχετε ξαναδεί την αύξηση των θερμοκρασιών της μπαταρίας και δεν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, αλλά εξακολουθεί να είναι σχετικά ζεστό, μπορεί να έχει προκληθεί από λογισμικό κατασκοπείας που αποστέλλει δεδομένα σε άλλη συσκευή.

8. Αυξημένη διάρκεια τερματισμού Παρόμοια με έναν υπολογιστή, ο οποίος κλείνει πάντα όλες τις ενεργές διαδικασίες αφού αποφασίσετε να τον απενεργοποιήσετε, ένα κινητό τηλέφωνο ακολουθεί την ίδια ακριβώς ρουτίνα. Το κινητό σας τηλέφωνο θα κλείσει όλες τις ενεργές διεργασίες του πριν κλείσει εντελώς. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο για να κλείσει ένα τηλέφωνο εάν πρέπει επίσης να ακυρώσει όλες τις δραστηριότητες μετάδοσης δεδομένων του λογισμικού κατασκοπείας.

9. Δυσκολία στον τερματισμό της συσκευής σας Αντιμετωπίζετε δυσκολίες κατά την προσπάθεια τερματισμού της συσκευής σας; Θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι το κινητό σας έχει παραβιαστεί. Συνήθως, το λογισμικό κατασκοπείας συνεχίζει να εκτελείται στο παρασκήνιο και μπορεί να σας εμποδίσει να τερματίσετε τη συσκευή σας εντελώς.

10.Το κινητό σας τηλέφωνο γίνεται όλο και πιο αργό Τα νεότερα κινητά τηλέφωνα είναι εξοπλισμένα με ισχυρό υλικό και λογισμικό. Το τηλέφωνό σας θα πρέπει να μπορεί να τρέχει πολλές διαφορετικές εφαρμογές ταυτόχρονα. Εάν αισθάνεστε ότι το κινητό σας εμφανίζει ξαφνικά σημάδια σημαντικής πτώσης της ταχύτητας, είναι πιθανό να ελέγχεται από απόσταση και να παρακολουθείται.

Η παραγωγική βιομηχανία ήταν ο δεύτερος κλάδος σε συχνότητα κυβερνοεπιθέσεων. Ενώ, μέχρι σήμερα, οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες διέπονται από ένα αυστηρό πλαίσιο συμμόρφωσης για την αντιμετώπιση διαδικτυακών κινδύνων, η παραγωγική βιομηχανία δεν εποπτεύεται στον ίδιο βαθμό, διευκρινίζει ο κύριος Στέλιος Βασιλόπουλος, Underwriting Manager, Special Risks, HDI Global SE, Hellas. Από τους σημαντικότερους στόχους των κυβερνοεπιθέσεων, όπως ο ίδιος υπογραμμίζει, είναι η βιομηχανική κατασκοπεία, χρειάζεται μια σύνδεση στο Internet, ένας υπολογιστής και οι κατάλληλες γνώσεις, και η επίθεση μπορεί να πραγματοποιηθεί από οπουδήποτε στον κόσμο. Όταν το διακύβευμα είναι τόσο σημαντικό, οι επιχειρήσεις οφείλουν να προστατεύονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις εξειδικευμένες απαιτήσεις των παραγωγικών επιχειρήσεων και εργοστασιακών μονάδων η HDI Global SE έχει αναπτύξει το Cyber+.

του Βάιου Κρόκου

iw? Τι θα είχατε να μας πείτε για τους κυβερνοκινδύνους στη βιομηχανική παραγωγή;

Σ.Β.: Σύμφωνα με το “2016 Cyber Security Index” της ΙΒΜ, η παραγωγική βιομηχανία ήταν ο δεύτερος κλάδος σε συχνότητα κυβερνοεπιθέσεων –σε υψηλότερη θέση από τον χρηματοοικονομικό κλάδο και μόλις μία θέση πίσω από τον κλάδο υγείας. Το 30% αυτών των επιθέσεων εκδηλώθηκαν στην αυτοκινητοβιομηχανία, με τους κλάδους χημικών, φαρμάκων και ηλεκτρονικών να εμφανίζονται επίσης σε υψηλές θέσεις. Και ενώ μέχρι σήμερα οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες διέπονται από ένα αυστηρό πλαίσιο συμμόρφωσης για την αντιμετώπιση διαδικτυακών κινδύνων, η παραγωγική βιομηχανία δεν εποπτεύεται στον ίδιο βαθμό. Ως αποτέλεσμα, βρίσκεται περισσότερο εκτεθειμένη σε απειλές και επιθέσεις, καθώς η πλειονότητα των επιχειρήσεων δεν έχει εγκαταστήσει τα κατάλληλα συστήματα άμυνας και αποφυγής τους. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις συχνά δεν γνωρίζουν καν ότι έχουν πέσει θύματα επίθεσης: σύμφωνα με την έρευνα “Global Information Security” της ΕΥ, περίπου μία στις δύο επιχειρήσεις εκτιμά ότι είναι πιθανόν να μην μπορέσει να ανιχνεύσει ότι έχει υποστεί κυβερνοεπίθεση.

iw? Βιομηχανική κατασκοπεία και εμπορικά μυστικά: Είναι στους στόχους των κυβερνοεπιθέσεων;

Σ.Β.: Η βιομηχανική κατασκοπεία αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους στόχους των κυβερνοεπιθέσεων. Τα εμπορικά μυστικά μπορεί να αφορούν σχέδια προϊόντων ή άλλες απόρρητες πληροφορίες αξίας εκατομμυρίων, τα οποία ενδέχεται να κλαπούν χωρίς καν ο hacker να πλησιάσει τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια σύνδεση στο Internet, ένας υπολογιστής και οι κατάλληλες γνώσεις, και η επίθεση μπορεί να πραγματοποιηθεί από οπουδήποτε στον κόσμο, με μεγάλη δυσκολία εντοπισμού.

iw? Τα «έξυπνα» εργοστάσια πόσο ευάλωτα είναι στους κινδύνους;

Σ.Β.: Σε αντίθεση με άλλους κλάδους, η βιομηχανία δεν απειλείται μόνο από την απώλεια ή κλοπή δεδομένων, αλλά και από επιθέσεις στα συστήματα βιομηχανικού ελέγχου. Τέτοιες επιθέσεις ενδέχεται να οδηγήσουν σε διακοπή της παραγωγής, με σοβαρές οικονομικές αλλά και επικοινωνιακές συνέπειες για την παραγωγική επιχείρηση. Καθώς ο αριθμός των επιθέσεων, η βαρύτητά τους αλλά και οι συνέπειές τους, οικονομικές και μη, έχουν σημειώσει σημαντική αύξηση το τελευταίο διάστημα, αποδεικνύεται ότι ακόμη και η καλύτερη προστασία από ιούς και trojans δεν είναι επαρκής.

iw? Τι κομίζει ο νέος Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων;

Σ.Β.: Η εφαρμογή του νέου Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, από τον Μάιο 2018, εισάγει σημαντικά πρόστιμα σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, και απαιτεί από τις επιχειρήσεις ξεκάθαρες πολιτικές και διαδικασίες για την αντιμετώπιση διαρροής δεδομένων. Στο νέο αυτό περιβάλλον, αυξημένη είναι πλέον η ευθύνη των στελεχών της διοίκησης της εταιρείας για την πρόληψη και την αποφυγή κυβερνοεπιθέσεων.

iw? Η ασφάλιση παρέχει προστασία από τους κυβερνοκινδύνους;

Σ.Β.: Όταν το διακύβευμα είναι τόσο σημαντικό, οι επιχειρήσεις οφείλουν να προστατεύονται. Όμως, παρ’ όλα τα μέτρα που λαμβάνουν για την πρόληψη των επιθέσεων, ο κίνδυνος εξακολουθεί να υφίσταται: η ασφάλιση cyber risks αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο προστασίας των επιχειρήσεων τόσο από τις οικονομικές συνέπειες όσο και από τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στη φήμη τους μια επίθεση. Για τις εξειδικευμένες απαιτήσεις των παραγωγικών επιχειρήσεων και εργοστασιακών μονάδων η HDI Global SE έχει αναπτύξει το Cyber+, μια ευρεία και συνολική λύση προστασίας, η οποία, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει υποστηρικτές υπηρεσίες, όπως επικοινωνιακή διαχείριση κρίσεων καθώς και διερεύνηση από ειδικούς (forensics).

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Cyber+: Ευρεία και συνολική ασφαλιστική κάλυψη

Η ασφάλιση καλύπτει την επιχείρηση έναντι ζημίας που μπορεί να υποστεί η ίδια (π.χ. διακοπή της παραγωγικής διαδικασίας), καθώς επίσης και έναντι ζημιών τρίτων για τις οποίες είναι υπεύθυνη η επιχείρηση.

Ασφαλιζόμενες ζημίες και κόστη:

• Καταστροφή, κλοπή ή διαρροή δεδομένων και ανάκτηση δεδομένων • Διακοπή της παραγωγής • Επικοινωνιακή διαχείριση κρίσεων • Διερεύνηση από ειδικούς (Forensics) • Νομική προστασία

Επιπροσθέτως, μπορούν να καλυφθούν:

• Ευθύνη στελεχών (D&O) • Βιομηχανική κατασκοπεία (παραβίαση εμπορικών μυστικών) • Απιστία υπαλλήλων

Σημαντικό πλεονέκτημα του Cyber+ είναι η αρθρωτή δομή του: οι εταιρείες μπορούν να συνθέσουν τις διάφορες προαιρετικές καλύψεις για τη δημιουργία του ασφαλιστηρίου σύμφωνα με τις εξειδικευμένες απαιτήσεις τους.


πηγη : https://insuranceworld.gr/

Ντετεκτιβ Αθηνα

Ντετεκτιβ ΙΡΙ


Updated: Mar 15

Κάθε επιχείρηση οφείλει να προσεγγίζει το θέμα της κυβερνοασφάλειας ως μέρος της συνολικής στρατηγικής της, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι επιθέσεις των κυβερνοεγκληματιών γίνονται όλο και περισσότερες και πιο πολύπλοκες. Ωστόσο, ενώ οι μεγαλύτερες εταιρίες έχουν τμήματα IT για να ανταποκριθούν στις εξελισσόμενες απειλές, όπως οι επιθέσεις crypto-jacking και ransomware, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) δεν διαθέτουν αντίστοιχες υποδομές για να προστατευθούν.Σύμφωνα με την ESET, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο δεν χρειάζεται να αποτελεί μια τεράστια πρόκληση για τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ,καθώς υπάρχουν μερικά βασικά βήματα, που αν ακολουθήσουν, μπορούν να μειώσουν σημαντικά τις πιθανότητες να πέσει η επιχείρησή τους θύμα κυβερνοεγκλήματος.


Βήμα 1: Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας.Η λειτουργία κάθε επιχείρησης βασίζεται σε δεδομένα (πληροφορίες πελατών, παραγγελίες ή στοιχεία πληρωμών), η προστασία των οποίων είναι απαραίτητη. Η τακτική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας που φυλάσσονται ξεχωριστά από τον υπολογιστή, εξασφαλίζουν ότι, αν συμβεί κάτι κακό, η επιχείρηση να μπορεί να ανακτήσει γρήγορα τα δεδομένα της και να μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί, ενώ δεν θα χρειαστεί να πληρώσει λύτρα αν πέσει θύμα μίας επίθεσηςransomware. Η αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας στο cloudείναι μία καλή λύση για ΜΜΕ, καθώς αποτελεί μία φθηνότερη εναλλακτική, δεδομένου ότι δεν απαιτείται επένδυση σε ακριβό hardware.


Βήμα 2: Διατηρήστε τις συσκευές σας ασφαλείς. Στον κόσμο των επιχειρήσεων χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό συσκευές κινητής, στις οποίες αποθηκεύονται κρίσιμα δεδομένα. Ωστόσο, πολύ συχνά, tablet και smartphones μπορεί να χαθούν ή να κλαπούν. Προκειμένου να προστατευθούν οι πληροφορίες που βρίσκονται σε αυτές τις συσκευές, όλοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν σύνθετους κωδικούς πρόσβασης και PIN, και να κρατούν πάντα ενημερωμένο το λογισμικό. Τέλος, προτείνεται η χρήση εφαρμογών που δίνουν τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη μίας ΜΜΕ να εντοπίσει, να κλειδώσει και να διαγράψει τα αρχεία μίας συσκευής από απόσταση, αν αυτή χαθεί ή κλαπεί.


Βήμα 3: Χρησιμοποιήστε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης. Η χρήση σωστών κωδικών πρόσβασης αποτελεί έναν εύκολο,δωρεάν και αποτελεσματικό τρόπο για την αποτροπή πρόσβασης μη εξουσιοδοτημένων χρηστών σε συσκευές. Χρησιμοποιήστε έλεγχο πιστοποίησης διπλού παράγοντα (2FA) στους σημαντικούς λογαριασμούς σας, όπως email,και στην κονσόλα διαχείρισης των λογαριασμών, ώστε, ακόμη και αν ένας εισβολέας μάθει τους κωδικούς σας, να μην μπορεί να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό αυτό.


Βήμα 4: Προστατευθείτε από επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού και phishing. Το malware είναι λογισμικό που θέλει να διεισδύσει και να καταστρέψει ή να απενεργοποιήσει τους υπολογιστές και συχνά μπορεί να διανεμηθεί μέσω επιθέσεων ηλεκτρονικού «ψαρέματος» (phishing). Το πρώτο βήμα για την προστασία μίας ΜΜΕ από επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού και phishingείναι να είναι όλοι οι εργαζόμενοι ιδιαίτερα προσεκτικοί πριν ανοίξουν συνημμένα, πατήσουν σε συνδέσμους email ή επισκεφθούν άγνωστους ιστότοπους. Στη συνέχεια, θα πρέπει να διασφαλίζεται ότι το λογισμικό είναι πάντα ενημερωμένο και, τέλος, ότι χρησιμοποιείται μία λύση ασφαλείας ειδικά για τις ιδιαίτερες ανάγκες των ΜΜΕ, όπως, για παράδειγμα,το ESET Endpoint Protection Advanced Cloud.


Ανέβηκε από το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετέκτιβ I.P.I.

Ντετέκτιβ Γλυφάδα

Ντετέκτιβ Μαρούσι

22/1/2020


πηγή Zougla.gr


Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
Detective Agency
Date published: 25/4/2019
5 / 5 star rating
Ντετεκτιβ I.P.I. Γραφείο Γλυφάδα Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Review - by , August 24th, 2019
5/ 5stars
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
5 star rating based on 23 Google reviews