UA-136171355-1
αντιπαρακολουθητικα συστηματα

Τεχνικές Παρακολούθησης και Αντιπαρακολούθησης για ντετεκτιβ.


Παρακολούθηση  σημαίνει να ελέγχονται συστηματικά αλλά και αποσπασματικά οι κινήσεις και οι ενέργειες προσώπων ή ομάδων, χωρίς αυτοί να το γνωρίζουν ή να έχουν ενημερωθεί σχετικά.

Με την εξέλιξη των ασύρματων τεχνολογιών και των τεχνολογιών μικροτσίπ, οι συσκευές παρακολούθησης έχουν γίνει μικρότερες, φθηνότερες και καλύτερες από ποτέ. Έτσι με τον όρο αντιπαρακολούθηση εννοούμε οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί  ώστε να αποφεύγεται η παρακολούθηση ή τουλάχιστον να γίνεται ο έλεγχος του στόχου της παρακολούθησης με πολλή δυσκολία.


Φυσική παρακολούθηση και αντιπαρακολούθηση για ντετεκτιβ.


Πριν από τις ασύρματες κάμερες HD και τα συστήματα GPS, η κλασική μέθοδος παρακολούθησης ενός στόχου περιλάμβανε μια φυσική "ουρά", που θα μπορούσε να ακολουθήσει τον στόχο για να καταγράψει τη συμπεριφορά, τους συνεργάτες και τις συνήθειες ταξιδιού.

Αποφεύγοντας τις συνήθειες ταξιδιού και τους χρόνους άφιξης / αναχώρησης από το σπίτι και το γραφείο σας, είναι πιο δύσκολο να ακολουθηθείτε.

Επίσης για τις μετακινήσεις σας μέσα στην πόλη, να προτιμάτε τα δημόσια μεταφορικά μέσα και όχι ιδιωτικά αυτοκίνητα, μηχανές ή ταξί. Επιστρέφοντας από μια μετακίνησή σας, να διαλέγετε μια διαφορετική διαδρομή επιστροφής και, αν είναι εφικτό, ένα διαφορετικό μέσο μεταφοράς.

αυτο το κείμενο ανέβηκε και ειναι ιδιοκτησια του Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών, Ντετέκτιβ I.P.I, Ντετέκτιβ Γλυφάδα, Ντετέκτιβ Μαρούσι


Κάμερες και αντιπαρακολούθηση

Οι κάμερες που υπάρχουν στους δρόμους και τους δημόσιους χώρους απομονώνουν όποιον κινείται διαφορετικά από τους άλλους. Έτσι αν θέλουμε να μην γίνουμε αντιληπτοί απο καποιον ντετεκτιβ πρέπει να κινούμαστε όπως όλοι, χωρίς να βιαζόμαστε, χωρίς να κοιτάμε γύρω μας σαν να έχουμε κάνει κάτι κακό και χωρίς να κοιτάμε προς την κατεύθυνση που βρίσκονται αυτές.

Τα αυτόματα συστήματα που αναγνωρίζουν πρόσωπα, χρησιμοποιούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου για να κάνουν ταυτοποίηση. Για να το αποφύγουμε αυτό βοηθάει να κοιτάμε με ελαφριά κλίση του κεφαλιού προς το έδαφος ή φορώντας ένα καπέλο. Καλό είναι επίσης να διαλέγουμε ώρες αιχμής  ώστε να μας καλύπτει ο κόσμος. 


Κινητά τηλέφωνα και αντιπαρακολούθηση


Όπως γνωρίζουμε όλοι τα κινητά μας τηλέφωνα πλέον λόγω των συστημάτων GPS είναι εργαλεία της παρακολούθησης. Έτσι λοιπόν αν νιώθουμε ότι κάποιος μας παρακολουθεί για παραδειγμα ενας ντετεκτιβ και δε θέλουμε να ξέρει που θα πάμε κάποια στιγμή ο καλύτερος τρόπος είναι να απενεργοποιούμε τελείως το κινητό μας τηλέφωνο πριν  να ξεκινήσουμε.
Σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει ανοιχτό το κινητό τηλέφωνο και καταλάβουμε ότι εκείνη τη στιγμή μας παρακολουθούν, μπορούμε να δώσουμε το τηλέφωνό μας σε κάποιον άλλο που θα κάνει μια διαδρομή εντελώς άσχετη με τη δική μας.  Ετσι μπερδέβουμε τον ντετεκτιβ.
Όταν χρειάζεται να κάνουμε κάποιο τηλεφώνημα που δεν θέλουμε να συνδεθεί με εμάς, χρησιμοποιούμε κάποιο δημόσιο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στο δρόμο, σε τυχαία τοποθεσία άσχετη με το συνηθισμένο μας δρομολόγιο.


Ηχητική παρακολούθηση και αντιπαρακολούθηση


Εν μέρει, η ηχητική παρακολούθηση μπορεί να προληφθεί με τεχνολογικά μέσα. Τα σφάλματα ήχου εκπέμπουν ραδιοκύματα που μπορούν να ληφθούν από έναν τυπικό ανιχνευτή σφαλμάτων ραδιοσυχνοτήτων (RF). Τα πιο εξελιγμένα σφάλματα αλλάζουν συχνότητες και μπορούν να κλείσουν και να σβήσουν. Σε αυτή την περίπτωση, οι πωλητές ασφάλειας πωλούν πιο ολοκληρωμένα κιτ ανίχνευσης σφαλμάτων τα οποία αντλούν το "ηλεκτρικό θόρυβο" από το κύκλωμα της συσκευής. Η διεξαγωγή "σάρωσης" του σπιτιού, του αυτοκινήτου και του γραφείου σας μπορεί να σας απαλλάξει από αυτά τα σφάλματα. Επιπλέον, εξοπλισμός ανίχνευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση κοριών στο σταθερό σας τηλέφωνο.

Όταν πρόκειται για κινητά τηλέφωνα, μην τα χρησιμοποιείτε για ευαίσθητες κλήσεις. Δεν υπάρχουν σίγουροι τρόποι για να ασφαλίσετε ένα κινητό τηλέφωνο από το να σας παρακολουθούν με κοριούς και οι κοριοί μπορούν εύκολα να μπουν με μη επεμβατικό τρόπο.

Επιπλέον, το λογισμικό κατασκοπείας μπορεί να ενεργοποιήσει τα ηχεία του κινητού τηλεφώνου και να ακούσει τις συνομιλίες που βρίσκονται κοντά, ακόμα και όταν το τηλέφωνο δεν χρησιμοποιείται.

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετεκτιβ Μαρούσι

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ 

Παρακολουθη κανείς το κινητό σας τηλέφωνο;


Τα κινητά τηλέφωνα συνήθως αποθηκεύουν πολλά προσωπικά δεδομένα μέχρι και για τα δύο τελευταία χρόνια. Χρησιμοποιείτε πιθανώς το κινητό σας τηλέφωνο καθημερινά για να στέλνετε μηνύματα κειμένου και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να αποθηκεύετε φωνητικά μηνύματα, να στέλνετε φωτογραφίες ή βίντεο σε φίλους, την οικογένεια ή τον σύντροφό σας, να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – κι ο κατάλογος συνεχίζεται. Τι γίνεται αν κάποιος αποκτούσε πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα; Αυτό θα ήταν απόλυτη καταστροφή. Αλλά, γιατί κάποιος να σας Παρακολουθει; Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί λόγοι για κάποιον να παρακολουθει το τηλέφωνό σας. Ίσως το τηλέφωνό σας να περιέχει σημαντικά επιχειρηματικά δεδομένα που ένας εταιρικός κατάσκοπος θα ήθελε να ξέρει, ή ένας σύζυγος θέλει να μάθει για μια πιθανή απιστία, ή είστε πολύ πλούσιοι και κάποιος θέλει να χακάρει τον λογαριασμό σας. Ίσως να έχετε μια σημαντική δουλειά ή μία με μεγάλη ευθύνη. Για παράδειγμα, οι επιστήμονες, οι δημοσιογράφοι, οι δικαστές ή άλλοι κυβερνητικοί υπάλληλοι θα μπορούσαν όλοι να είναι πιθανοί στόχοι για τους απατεώνες. Οπότε, πώς ξέρετε αν κάποιος παρακολουθη το κινητό σας τηλέφωνο και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό; Δυστυχώς, ακόμη και ένας ισχυρός κωδικός πρόσβασης σύνδεσης στο τηλέφωνό σας δεν πρόκειται να σας προστατεύσει από επιβλαβείς κατασκόπους. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές κατασκοπείας στην αγορά που μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις δραστηριότητές σας στο κινητό τηλέφωνο χωρίς να το ξέρετε.

αυτο το κείμενο ανέβηκε και ειναι ιδιοκτησια του Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών, Ντετέκτιβ I.P.I, Ντετέκτιβ Γλυφάδα, Ντετέκτιβ Μαρούσι


Πώς θα ξέρετε εάν κάποιος παρακολουθει το κινητό σας τηλέφωνο;


1. Μη κανονικά υψηλή χρήση δεδομένων.

Η μηνιαία χρήση δεδομένων είναι ασυνήθιστα υψηλή; Τότε, υπάρχει υψηλή πιθανότητα να έχει κάποιος εγκαταστήσει μια εφαρμογή παρακολουθησης στη συσκευή σας.
Γενικά, τα εργαλεία κακόβουλου λογισμικού κατώτερης ποιότητας χρησιμοποιούν ένα σημαντικό όγκο δεδομένων για την αποστολή των συλλεγόμενων πληροφοριών από το κινητό σας τηλέφωνο.


2. Το κινητό τηλέφωνο εμφανίζει σημάδια δραστηριότητας σε κατάσταση αναμονής.

Εκτός από τις τυποποιημένες εισερχόμενες κλήσεις, τα μηνύματα και άλλες τυπικές ειδοποιήσεις που ενεργοποιούν τη δραστηριότητα στο κινητό σας τηλέφωνο, η οθόνη του τηλεφώνου σας δεν πρέπει να ανάβει σε κατάσταση αναμονής. Επίσης, οι απροσδόκητοι θόρυβοι ή ήχοι πρέπει να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι κάτι δεν πάει καλά.


3. Μη αναμενόμενη επανεκκίνηση.

Το κινητό σας τηλέφωνο επανεκκινείται χωρίς προφανή λόγο ή χωρίς να το κάνετε εσείς; Στην περίπτωση αυτή, δεν είναι απίθανο κάποιος να έχει μη εξουσιοδοτημένη, απομακρυσμένη πρόσβαση στο κινητό σας τηλέφωνο. Και, αν κάποιος έχει απομακρυσμένη πρόσβαση για να επανεκκινήσει τη συσκευή σας, δε θα μας εξέπληττε το γεγονός ότι θα μπορούσαν  να κάνουν ή να δουν πολλά περισσότερα.


4. Μοναδικοί ήχοι κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

Στο παρελθόν, οι τηλεφωνικές γραμμές δεν ήταν πάντα σταθερές και χωρίς περίεργο θόρυβο στο βάθος. Ωστόσο, τα σημερινά δίκτυα έχουν συνήθως ισχυρό σήμα και σταθερή σύνδεση. Επομένως, δεν είναι φυσιολογικό να ακούτε παράξενους ήχους ή μακρινές φωνές που διακόπτουν τις συνομιλίες σας.


5. Μη αναμενόμενα μηνύματα κειμένου.

Συνήθως, ένα μήνυμα που περιέχει μια ποικιλία από περίεργα σύμβολα, τυχαίες αριθμητικές ακολουθίες ή άλλους χαρακτήρες ενέχει τη πιθανότητα ενός εργαλείου λογισμικού παρακολούθησης στο κινητό σας τηλέφωνο.


6. Επιδείνωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Μια προφανής ένδειξη ενός λογισμικού παρακολούθησης στο κινητό σας είναι αν βιώσετε μια απότομη πτώση της απόδοσης της μπαταρίας του τηλεφώνου σας. Το λογισμικό παρακολούθησης σε ένα τηλέφωνο παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητές σας και στέλνει αυτές τις εγγραφές σε μια συσκευή τρίτου μέρους. Εκτός από την αύξηση της χρήσης δεδομένων που συζητήθηκε νωρίτερα, εάν το κινητό σας χάνει ποσοστά μπαταρίας σε ασυνήθιστα υψηλό ρυθμό, οι πιθανότητες είναι ότι αυτό οφείλεται σε λογισμικό παρακολούθησης.


7. Αύξηση της θερμοκρασίας μπαταρίας στην κατάσταση αναμονής.

Αυτό είναι ένα από τα λιγότερο εμφανή σημάδια, επειδή η θερμοκρασία της μπαταρίας ενός κινητού τηλεφώνου μπορεί να συνδεθεί με ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών τεχνικών θεμάτων. Ωστόσο, αν δεν έχετε ξαναδεί την αύξηση των θερμοκρασιών της μπαταρίας και δεν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, αλλά εξακολουθεί να είναι σχετικά ζεστό, μπορεί να έχει προκληθεί από λογισμικό παρακολούθησης που αποστέλλει δεδομένα σε άλλη συσκευή.


8. Αυξημένη διάρκεια τερματισμού.

Παρόμοια με έναν υπολογιστή, ο οποίος κλείνει πάντα όλες τις ενεργές διαδικασίες αφού αποφασίσετε να τον απενεργοποιήσετε, ένα κινητό τηλέφωνο ακολουθεί την ίδια ακριβώς ρουτίνα. Το κινητό σας τηλέφωνο θα κλείσει όλες τις ενεργές διεργασίες του πριν κλείσει εντελώς. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο για να κλείσει ένα τηλέφωνο εάν πρέπει επίσης να ακυρώσει όλες τις δραστηριότητες μετάδοσης δεδομένων του λογισμικού παρακολούθησης

.
9. Δυσκολία στον τερματισμό της συσκευής σας.

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες κατά την προσπάθεια τερματισμού της συσκευής σας; Θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι το κινητό σας έχει παραβιαστεί. Συνήθως, το λογισμικό παρακολούθησης συνεχίζει να εκτελείται στο παρασκήνιο και μπορεί να σας εμποδίσει να τερματίσετε τη συσκευή σας εντελώς.


10.Το κινητό σας τηλέφωνο γίνεται όλο και πιο αργό.

Τα νεότερα κινητά τηλέφωνα είναι εξοπλισμένα με ισχυρό υλικό και λογισμικό. Το τηλέφωνό σας θα πρέπει να μπορεί να τρέχει πολλές διαφορετικές εφαρμογές ταυτόχρονα. Εάν αισθάνεστε ότι το κινητό σας εμφανίζει ξαφνικά σημάδια σημαντικής πτώσης της ταχύτητας, είναι πιθανό να ελέγχεται από απόσταση και να παρακολουθείται.

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών 

Ντετέκτιβ Γλυφάδα

Ντετέκτιβ Αθήνα

Ντετεκτιβ Μαρούσι

7979

© 2019 by I.P.I. International Private Investigators

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετεκτιβ Αθηνα

info@ipi-detective.gr

Αγ.Κωνσταντινου 59-61 Μαρούσι 151 24

Γούναρη 78 Γλυφάδα 165 61

Ερμού 56 Αθήνα 105 63

Λεωφ. Κηφισίας 286 Κηφισία 145 63

www.ntetektib.com

www.Ντετεκτιβ-Αθηνα.gr

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

4891/7/1238-δ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το Γραφείο Ντετέκτιβ I.P.I. με αριθμό 4891/7/1238-δ, τηρεί την ανωνυμία και το απόρρητο με τους πελάτες και λαμβάνει κάθε προφύλαξη για να διασφαλίσει τις πληροφορίες που συλλέγει. Δεν ενοικιάζουμε, πουλάμε, ούτε μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με κανένα τρίτο πρόσωπο ή εταιρεία. Οι έρευνες μας διεξάγωται με απόλυτα νόμιμο, επαγγελματικό και ηθικό τρόπο. 

Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
Detective Agency
Date published: 25/4/2019
5 / 5 star rating
Ντετεκτιβ I.P.I. Γραφείο Γλυφάδα Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Review - by , August 24th, 2019
5/ 5stars
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
5 star rating based on 23 Google reviews