UA-136171355-1
top of page

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ντετεκτιβ.jpg

Εάν αντιμετωπίζετε ένα περίπλοκο ζήτημα που απαιτεί εις βάθος έρευνα, η πρόσληψη ενός ντετέκτιβ στην Πάτρα μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι. Είτε πρόκειται για προσωπική υπόθεση, όπως ένας απατεώνας σύζυγος ή ένας αγνοούμενος, είτε για επαγγελματικό ζήτημα, όπως απάτη ή κλοπή, ένας ντετέκτιβ μπορεί να σας βοηθήσει να αποκαλύψετε την αλήθεια και να σας παράσχει τα στοιχεία που χρειάζεστε. Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους η πρόσληψη ενός ντετέκτιβ στην Πάτρα μπορεί να είναι επωφελής:

    1. Τοπική τεχνογνωσία
 

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της πρόσληψης ενός ντετέκτιβ στην Πάτρα  είναι η τοπική του εμπειρία. Γνωρίζουν καλά την περιοχή, κατανοούν τον πολιτισμό και έχουν διασυνδέσεις μέσα στην κοινότητα. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν η περίπτωσή σας απαιτεί πληροφορίες ή πληροφορίες που μόνο ένας ντόπιος μπορεί να παρέχει.

    2. Εξειδικευμένες δεξιότητες και πόροι
 

Οι ντετέκτιβ είναι άριστα εκπαιδευμένοι επαγγελματίες με εξειδικευμένες δεξιότητες και πόρους που μπορούν να τους βοηθήσουν να αποκαλύψουν την αλήθεια. Ξέρουν πώς να διεξάγουν επιτήρηση, να συλλέγουν στοιχεία και να αναλύουν δεδομένα με ηθικό και νόμιμο τρόπο. Έχουν επίσης πρόσβαση σε εξειδικευμένα εργαλεία και τεχνολογία που μπορούν να βοηθήσουν στην έρευνα.

 

    3. Διακριτικότητα
 

Όταν προσλαμβάνετε έναν ντετέκτιβ στην Πάτρα, μπορείτε να είστε σίγουροι για τη διακριτική του ευχέρεια. Κατανοούν την ευαίσθητη φύση της έρευνας και θα χειριστούν την υπόθεση εμπιστευτικά. Θα εργαστούν στα παρασκήνια για να συγκεντρώσουν τα στοιχεία που χρειάζεστε, χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο το απόρρητο ή τη φήμη σας.

    4. Χρόνος και οικονομικά αποδοτικός
 

Το να διερευνήσετε κάτι μόνοι σας μπορεί να είναι μια χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία. Μπορεί να μην έχετε τις δεξιότητες, τους πόρους ή τις γνώσεις για να διεξαγάγετε μια ενδελεχή έρευνα. Η πρόσληψη ενός ντετέκτιβ στην Πάτρα μπορεί να είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση, καθώς έχουν την εμπειρία και τους πόρους για να κάνουν τη δουλειά αποτελεσματικά.

    5. Πνευματική ηρεμία
 

Τέλος, η πρόσληψη ντετέκτιβ στην Πάτρα μπορεί να σας προσφέρει ηρεμία. Γνωρίζοντας ότι έχετε έναν επαγγελματία στο πλευρό σας, η εργασία για να αποκαλύψετε την αλήθεια μπορεί να είναι μεγάλη ανακούφιση. Θα μπορείτε να προχωρήσετε με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι έχετε τα στοιχεία που χρειάζεστε για να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

 

Συμπερασματικά, η πρόσληψη ενός ντετέκτιβ στην Πάτρα μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν αντιμετωπίζετε ένα περίπλοκο ζήτημα που απαιτεί εις βάθος έρευνα. Έχουν την τοπική τεχνογνωσία, εξειδικευμένες δεξιότητες και πόρους και διακριτικότητα για να σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε την αλήθεια αποτελεσματικά και οικονομικά. Έτσι, αν χρειαστεί να ερευνήσετε κάτι στην Πάτρα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία ντετέκτιβ.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

 1. Γραφεία ερευνών στην Πάτρα

 2. Πώς να επιλέξετε ντετεκτιβ στην Πάτρα;

 3. Ποια ειναι τα πλεονεκτήματα που ξεχωρίζουν στα γραφεία ντετεκτιβ IPI στην Πάτρα;

 4. Ιδιωτικός ερευνητής στην Πάτρα για επιτυχία

 5. Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία ντετεκτιβ IPI για την υπόθεσή σας στην Πάτρα;

 6. Δείτε τι απαγορεύεται  ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003

 7. Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μίας ιδιωτικής έρευνας στο Πάτρα;

 8. Συχνές ερωτήσεις και απαντησεις

 9. Εκτός από ντέτεκτιβ στην Πατρα έχουμε γραφεια σε ολη την Αττικη!

 10. ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ στη Πάτρα;

 11. Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών σε όλη την Αττική και Ελλάδα

 12. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ απο τους πελάτες μας

 13. ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για τα γραφεία μας

Γραφεία ιδιωτικών ερευνών στη Πάτρα

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ντετεκτιβ IPI ιδρύθηκαν από τον πρωην πρακτορα πληροφοριων του Αμερικανικου στρατου Phillip Hatzis . Τα γραφεία μας με έδρα το Μαρούσι αναλαμβάνουν υποθέσεις ερευνών τόσο στη Πάτρα όσο και σε όλη την Αττικη και Ελλαδα.

Άξιο προσοχής είναι ότι έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία εκατοντάδες υποθέσεις ιδιωτικών ερευνών μέχρι σήμερα, αδιάψευστες αποδείξεις είναι οι μαρτυρίες των πελατών μας.

Πώς να επιλέξετε Ιδιωτικό Ερευνητή / ιδιωτικό ντετεκτιβ στην Πάτρα;

Ο ιδιωτικός ερευνητής / ντετεκτιβ στην Πάτρα θα πρέπει να έχει πιστοποίηση από το κράτος.

Επίσης, θα πρέπει να λειτουργεί εντός του νομικού πλαισίου (Ν. 3206 /19.12.2003 (ΦΕΚ Α’ 298/23.12.2003).

Ο εξοπλισμό και η τεχνογνωσία ειναι πολλη σημαντικη, έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις κάθε υπόθεσης.

Δείτε τι απαγορεύει ο νομος για τα γραφεια ιδιωτικων ερευνων ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων:  ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ αλλά αντί αυτών χρησιμοποιούνται πλέον οι νόμιμες εκφράσεις: ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ στην Πάτρα και ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ στην Πάτρα.

Το κόστος μίας ιδιωτικής έρευνας.

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μίας ιδιωτικής έρευνας στην Πάτρα;

Το κόστος μιας εμπιστευτικής ιδιωτικής έρευνας κυμαίνεται ανάλογα με:

 • Το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει.

 • Το ανθρώπινο δυναμικό .

 • Οι τοπικές παράμετρες της ιδιωτικής έρευνας.

 • Η γεωγραφική περιοχή εργασίας και το προσωπικός κ.α.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν την οικονομική κρίση στη Ελλαδα  έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας και το κόστος των υπηρεσιών μας.

Το Γραφείο μας Ντετέκτιβ Πάτρα εχει λύσει πολες και δύσκολες υποθέσεις στην Πάτρα και τα Ιόνια νησία, στην Πάτρα πολοί πελάτες μας ξέρουν με την παλία μας οναμασία CHICAGO Ντετεκτιβ.

Τί απαιτείται απο ένα Ντετέκτιβ;

Απαιτούμενες δεξιότητες: 

Για το επάγγελμα του Ντετεκτιβ απαιτείται:

Θέληση για ανάπτυξη και περιέργεια

Μεθοδικότητα

Θάρρος, εφευρετικότητα

Γρήγορη σκέψη

Κριτική ικανότητα

Καλή φυσική κατάσταση

Δημιουργικότητα

Γνώση της ανθρώπινης ψυχολογίας και της συμπεριφοράς

Γνώσεις Η/Υ και ξένων γλωσσών

Αξιοπιστία, εντιμότητα, σεβασμός στους νόμους και τα δικαιώματα των πολιτών

Εχεμύθεια, τήρηση του απορρήτου.

Απαιτούμενη Εκπαίδευση για ντετεκτιβ στην Πατρα:

Μπορεί κάποιος να γίνει ντεντέκτιβ σε ιδιωτικές σχολές, αλλά οι τίτλοι δεν είναι κρατικοί.

Μπορεί, επίσης, να σπουδάσει σε Σχολές Αστυφυλάκων (Αττική, Καρδίτσα, Γρεβενά, Ξάνθη, Κρήτη), όπου η φοίτηση διαρκεί πέντε εξάμηνα, ή στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (Αττική), όπου η φοίτηση διαρκεί οχτώ εξάμηνα, εφόσον όμως πρώτα πετύχει σε σχετικές προκαταρκτικές εξετάσεις (ψυχοτεχνικές, υγειονομικές και αθλητικές δοκιμασίες).

Η Σχολή Αστυφυλάκων θεωρείται ισότιμη με AΤΕΙ, ενώ η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας είναι ισοδύναμη με ΑΕΙ και σε αυτήν εισάγονται τόσο πολίτες όσο και κατώτεροι αστυνομικοί.

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ Πατρα η Ντετέκτιβ Χατζής εχει εκπαίδευση και πείρα μας στις Η.Π.Α.

Ντετέκτιβ ΧΑΤΖΗΣ

Πτυχιούχος του Αμερικάνικου Στρατιωτικού Πανεπιστημίου (American Military University, West Virginia) σε θέματα τρομοκρατίας, Business Intelligence και Certificate-Undergraduate για Counter Intelligence.

Τέσσερα χρόνια μόνιμος στον Αμερικάνικο στρατό και συμμετοχή στην επιχείρηση «Ασπίδα της Ερήμου» & «Καταιγίδα της Ερήμου» με βαθμό Specialist.

Υπεύθυνος security στο Los Angeles.

Boundy Hunder στο Los Angeles.

Ειδικός σε έρευνες της εταιρίας Cable TV Chicago.

Ειδικός στην αναγνώριση ψευδών στοιχείων δια μέσω του διαλόγου.

bottom of page
Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
Detective Agency
Date published: 25/4/2019
5 / 5 star rating
Ντετεκτιβ I.P.I. Γραφείο Γλυφάδα Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Review - by , August 24th, 2019
5/ 5stars
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
5 star rating based on 23 Google reviews