UA-136171355-1
top of page

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Η Σημασία των Υπηρεσιών Ιδιωτικών Ερευνών στο Χαλάνδρι.

Εάν βρίσκεστε στο Χαλάνδρι και χρειάζεστε υπηρεσίες έρευνας, μην ψάξετε πέρα από το IPI ντετέκτιβ. Η έμπειρη ομάδα ιδιωτικών ερευνητών μας έχει τη γνώση και την τεχνογνωσία για να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Από εταιρικές έρευνες έως προσωπικά θέματα, μπορούμε να σας παρέχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Εταιρικές Έρευνες.

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης στο Χαλάνδρι, πρέπει να προστατεύσετε τα συμφέροντά σας. Γι' αυτό οι υπηρεσίες εταιρικής έρευνας μας είναι τόσο πολύτιμες. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε δόλια δραστηριότητα, κλοπή και άλλες μορφές ανάρμοστης συμπεριφοράς στον οργανισμό σας. Με τη διεξοδική και διακριτική προσέγγισή μας, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα σας παρέχουμε τα στοιχεία που χρειάζεστε για να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες.

 

Έλεγχοι ιστορικού.

Είτε προσλαμβάνετε έναν νέο υπάλληλο, είτε συνάπτετε επιχειρηματική συνεργασία είτε ξεκινάτε μια νέα σχέση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε με ποιον έχετε να κάνετε. Οι υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού μας μπορούν να σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε πληροφορίες για άτομα ή επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων ποινικών μητρώων, οικονομικών πληροφοριών και πολλά άλλα. Με αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να προστατευθείτε από πιθανούς κινδύνους.

 

Επιτήρηση.

Μερικές φορές, ο καλύτερος τρόπος συλλογής πληροφοριών είναι μέσω της επιτήρησης. Η ομάδα έμπειρων ντετέκτιβ μας διαθέτει τα εργαλεία και την τεχνογνωσία για τη διεξαγωγή διακριτικών επεμβάσεων παρακολούθησης, είτε προσπαθείτε να συλλάβετε έναν απατεώνα σύζυγο είτε να συγκεντρώσετε αποδεικτικά στοιχεία σε νομικό ζήτημα.

 

Προσωπικές Έρευνες.

Οι υπηρεσίες ιδιωτικών ερευνών μας επεκτείνονται και σε προσωπικά θέματα. Είτε έχετε να κάνετε με έναν απατεώνα σύζυγο, είτε προσπαθείτε να εντοπίσετε ένα αγνοούμενο άτομο είτε χρειάζεστε βοήθεια σε ένα θέμα επιμέλειας παιδιού, μπορούμε να σας παρέχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Γιατί να επιλέξετε το Ντετέκτιβ IPI;

Στο IPI Ντετέκτιβ , είμαστε περήφανοι για τον επαγγελματισμό και τη διακριτικότητα μας. Κατανοούμε ότι οι πελάτες μας έρχονται σε εμάς για ευαίσθητα θέματα και αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση με τη μέγιστη προσοχή και εμπιστευτικότητα. Με την εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία μας, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα σας παρέχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Εάν χρειάζεστε υπηρεσίες ιδιωτικών ερευνών στο Χαλάνδρι, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το IPI Ντετέκτιβ. Προσφέρουμε μια δωρεάν αρχική διαβούλευση για να συζητήσουμε την περίπτωσή σας και να καθορίσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα.


βρίσκει γεγονότα και αναλύει πληροφορίες σχετικά με νομικά, οικονομικά και προσωπικά θέματα στο Χαλάνδρι. Προσφέρουν πολλές υπηρεσίες, όπως επαλήθευση του ιστορικού των ανθρώπων, εντοπισμός αγνοουμένων, διερεύνηση εγκλημάτων υπολογιστών και εργασία για διασημότητες.

Σε αυτό το άρθρο ντετεκτιβ στο Χαλάνδρι:
Τι είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ;
Τι κάνει ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ;
Πώς είναι ο χώρος εργασίας ενός ιδιωτικού ντετεκτιβ;
Τι κάνει ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ;


Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ προσφέρουν πολλές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της επαλήθευσης του φόντου των ανθρώπων, της ανίχνευσης αγνοουμένων, της διερεύνησης εγκλημάτων υπολογιστών και της εργασίας για διασημότητες.

Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ συνήθως κάνουν τα εξής:

Συνέντευξη ατόμων για τη συλλογή πληροφοριών στο Χαλάνδρι.
Κάντε διάφορους τύπους αναζητήσεων, χρησιμοποιώντας υπολογιστές ή μη ηλεκτρονικές εγγραφές
Διεξαγωγή επιτήρησης (ψάχνοντας, παρακολουθείτε ή παρακολουθείτε ένα άτομο χωρίς να το παρατηρεί αυτό το άτομο)
Συλλέξτε αποδεικτικά στοιχεία για παρουσίαση στο δικαστήριο
Επαληθεύστε την απασχόληση, το εισόδημα και τα γεγονότα στο ιστορικό ενός ατόμου
Διερευνήστε εγκλήματα υπολογιστών, όπως κλοπή ταυτότητας και παράνομες λήψεις
Βοήθεια σε περιπτώσεις ποινικής και αστικής ευθύνης, υποθέσεων αγνοουμένων και ασφαλιστικών απαιτήσεων και απάτης
Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ στο Χαλάνδρι συνήθως λειτουργούν για άτομα, δικηγόρους ή επιχειρήσεις. Μερικοί έχουν τη δική τους ερευνητική υπηρεσία. Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ προσφέρουν πολλές υπηρεσίες, με βάση τις ανάγκες των πελατών. Μπορεί να διενεργούν ελέγχους ιστορικού πριν από την απασχόληση, να εξετάζουν κατηγορίες ότι κάποιος κλέβει χρήματα από μια εταιρεία ή να αποδεικνύει / να αποδεικνύει την απιστία σε μια υπόθεση διαζυγίου.

Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ στο Χαλάνδρι χρησιμοποιούν μια ποικιλία εργαλείων κατά την έρευνα των γεγονότων σε μια υπόθεση. Μεγάλο μέρος της δουλειάς τους γίνεται με έναν υπολογιστή, ο οποίος τους επιτρέπει να λαμβάνουν γρήγορα πληροφορίες, όπως αρχεία προηγούμενων συλλήψεων ενός ατόμου, αριθμούς τηλεφώνου, λεπτομέρειες ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις για επαλήθευση γεγονότων, όπως το εισόδημα ενός ατόμου και ο τόπος εργασίας. Επίσης, παίρνουν συνέντευξη από άτομα κατά τη διεξαγωγή έρευνας στο παρασκήνιο. Οι ανακριτές μπορεί να κρυφτούν, προσποιούμενοι ότι είναι κάποιος άλλος που περνά απαρατήρητος, να πάρει πληροφορίες ή να παρατηρήσει έναν ύποπτο.

Οι ντετέκτιβ διεξάγουν επίσης παρακολούθηση κατά τη διερεύνηση μιας υπόθεσης. Μπορεί να παρακολουθήσουν έναν ιστότοπο, όπως το σπίτι ή το γραφείο του ατόμου, συχνά από μια εμφανή τοποθεσία ή ένα όχημα. Χρησιμοποιώντας φωτογραφικές και βιντεοκάμερες, κιάλια και παγκόσμια συστήματα εντοπισμού θέσης (GPS), οι ντετεκτιβ συλλέγουν πληροφορίες για άτομα που ενδιαφέρουν.

Οι ντετέκτιβ και οι ερευνητές στο Χαλάνδρι πρέπει να προσέχουν τον νόμο κατά τη διεξαγωγή ερευνών και να έχουν καλή κατανόηση των ομοσπονδιακών και τοπικών νόμων, όπως οι νόμοι περί απορρήτου. Ωστόσο, δεδομένου ότι η νομιμότητα ορισμένων μεθόδων μπορεί να είναι ασαφής, οι ερευνητές και οι ντετέκτιβ πρέπει να κάνουν καλή κρίση όταν αποφασίζουν πώς να ασκήσουν μια υπόθεση. Πρέπει να συλλέγουν σωστά τα αποδεικτικά στοιχεία, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν νόμιμα στο δικαστήριο.

Είστε κατάλληλοι για να είστε ιδιωτικός ντετέκτιβ;
Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ στο Χαλάνδρι έχουν ξεχωριστές προσωπικότητες. Τείνουν να είναι επιχειρηματικά άτομα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι περιπετειώδεις, φιλόδοξοι, διεκδικητικοί, εξωστρεφείς, ενεργητικοί, ενθουσιώδεις, αυτοπεποίθηση και αισιόδοξοι. Είναι κυρίαρχα, πειστικά και παρακινητικά. Μερικά από αυτά είναι επίσης διερευνητικά, που σημαίνει ότι είναι διανοητικά, ενδοσκοπικά και περίεργα.

Ακούγεται σαν εσένα; Κάντε το δωρεάν τεστ καριέρας μας για να μάθετε αν ο ιδιωτικός ντετέκτιβ είναι ένας από τους κορυφαίους αγώνες καριέρας σας.

Κάντε τη δωρεάν δοκιμή τώρα Μάθετε περισσότερα


Πώς είναι ο χώρος εργασίας ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ;
Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ λειτουργούν σε μια μεγάλη ποικιλία περιβάλλοντος, ανάλογα με την περίπτωση στην οποία εργάζονται. Μερικοί περνούν περισσότερο χρόνο στα γραφεία τους πραγματοποιώντας αναζητήσεις σε υπολογιστές και πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις. Άλλοι ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στο πεδίο, πραγματοποιώντας συνεντεύξεις ή παρακολουθώντας. Η παρακολούθηση μπορεί να είναι χρονοβόρα.

Οι ερευνητές γενικά εργάζονται μόνοι τους, αλλά μπορεί να συνεργάζονται με άλλους ενώ πραγματοποιούν επιτήρηση ή παρακολουθούν ένα θέμα. Μερικές από τις εργασίες περιλαμβάνουν αντιπαράθεση, οπότε η εργασία μπορεί να είναι αγχωτική και επικίνδυνη. Ορισμένες καταστάσεις, όπως ορισμένες αναθέσεις σωματοφυλάκων για εταιρικούς ή διασημότερους πελάτες, απαιτούν τον ερευνητή να οπλιστεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, ένα όπλο δεν είναι απαραίτητο, επειδή ο ιδιωτικός ντετέκτιβ και ο ερευνητής έχουν ως κύριο σκοπό τη συλλογή πληροφοριών, όχι την επιβολή του νόμου ή την εγκληματική σύλληψη.

Οι ιδιοκτήτες των ερευνητικών οργανισμών έχουν το πρόσθετο άγχος ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν απαιτητικούς, και μερικές φορές αλλόκοτους, πελάτες. Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ συχνά εργάζονται παράτυπες ώρες, επειδή πρέπει να παρακολουθούν και να έρχονται σε επαφή με άτομα εκτός των κανονικών ωρών εργασίας. Μπορεί να εργάζονται νωρίς το πρωί, το βράδυ, τα σαββατοκύριακα και τις αργίες. Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί να εργαστούν σε εξωτερικούς χώρους ή από όχημα, σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ είναι επίσης γνωστοί ως: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Χαλανδρι.

bottom of page
Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
Detective Agency
Date published: 25/4/2019
5 / 5 star rating
Ντετεκτιβ I.P.I. Γραφείο Γλυφάδα Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Review - by , August 24th, 2019
5/ 5stars
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
5 star rating based on 23 Google reviews