UA-136171355-1
top of page

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

Ντετεκτιβ.jpg

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

 1. Γραφεία ιδιωτικών ερευνών  ωτετεκτιβ IPI στην Χαλκίδα

 2. Πώς να επιλέξετε Ιδιωτικό ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στην Χαλκίδα;

 3. Πλεονεκτήματα στα γραφεία ντετεκτιβ IPI στην Χαλκίδα;

 4. Ιδιωτικός ντετεκτιβ στο Χαλκίδα για επιτυχία

 5. Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία ντετεκτιβ IPI για την υπόθεσή σας στο Χαλκίδα;

 6. Δείτε το ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003

 7. Οι τιμές μίας ιδιωτικής έρευνας στην Χαλκίδα;

 8. Συχνές ερωτήσεις

 9. Εκτός από ντέτεκτιβ στην Χαλκίδα έχουμε συνεργατες σε όλλη την Ελλαδα!

 10. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ στην  Χαλκίδα

 11. Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών IPI σε όλη την Αττική

 12. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

 13. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Γραφεία ιδιωτικών ερευνών στην Χαλκίδα

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ντετεκτιβ IPI ιδρύθηκαν από των Phillip Hatzis στις ΗΠΑ με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ιδιωτικών ερευνών σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Τα γραφεία μας με έδρα το Μαρούσι αναλαμβάνουν υποθέσεις ερευνών τόσο στην Χαλκίδα όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Άξιο προσοχής είναι ότι έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία με εκατοντάδες υποθέσεις ιδιωτικών ερευνών σε ολλη την Ελλαδα μέχρι σήμερα, διατηρώντας την αξιοπιστία μας. Αδιάψευστες αποδείξεις είναι οι μαρτυρίες των πελατών μας .

Πώς να επιλέξετε Ιδιωτικό ντετεκτιβ στην Χαλκίδα;

Ο ιδιωτικός ερευνητής στην Χαλκίδα θα πρέπει να έχει πιστοποίηση από επίσημο κρατικό φορέα στην ειδικότητα του.

Επίσης, θα πρέπει να λειτουργεί εντός του θεσπισμένου νομικού πλαισίου (Ν. 3206 /19.12.2003 (ΦΕΚ Α’ 298/23.12.2003).

Ακόμη, είναι αναγκαίο να διαθέτει εξοπλισμό και τεχνογνωσία, έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις κάθε υπόθεσης.

Τι απαγορεύεται απο το ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ αλλά αντί αυτών χρησιμοποιούνται πλέον οι νόμιμες εκφράσεις: ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ στην Χαλκίδα και ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ στην Χαλκίδα.

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μίας ιδιωτικής έρευνας στην Χαλκίδα;

Το κόστος μιας έρευνας κυμαίνεται ανάλογα με:

 • Το χρονικό διάστημα που αυτή θα διαρκέσει.

 • Τη μεθοδολογία που θα αποφασιστεί για να προχωρήσει η έρευνα.

 • Το ανθρώπινο δυναμικό που θα αξιοποιηθεί .

 • Οι  παράμετρες που θα επηρρεάσουν την έρευνα.

 • Ο χώρος (γεωγραφική περιοχή, εργασιακός χώρος, προσωπικός χώρος κ.α.).

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν την οικονομική κρίση στη χώρα μας και τη δυσκολία,  έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι το κόστος είναι προσιτό σε όλους τους πελάτες μας ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Ένας ιδιωτικός ερευνητής / Ντετέκτιβ στην Χαλκίδα είναι ένα πρόσωπο, το οποίο προσλαμβάνεται από ένα άτομο ή μια οργάνωση / εταιρεία, για να διεξάγει έρευνες εκ μέρους του σε περιπτώσεις που χρειάζεται πληροφορίες που δεν μπορεί να εντοπίσει και εξακριβώσει μόνος του, όπως εργασιακά ιστορικά, εξακρίβωση εγκυρότητας εγγράφων, εντοπισμός ατόμων, έλεγχος για τυχόν τηλεφωνική παρακολούθηση, και πολλές άλλες. Πριν από την πρόσληψη ενός ιδιωτικού ερευνητή πρέπει να λάβετε υπόψη τα παρακάτω: 


• Τοπικοί κανονισμοί, άδειες και ασφάλεια –Κάθε χώρα έχει διαφορετικό σύνταγμα και νόμους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καθίσταται πολύ σημαντικό να δούμε αν ο ιδιωτικός ντετέκτιβ ακολουθεί όλους τους κανονισμούς, όπως διατυπώνονται από τις τοπικές αρχές.

 

•  Εργασιακή εμπειρία και υπόβαθρο- Είναι πολύ σημαντικό να δούμε το υπόβαθρο του ιδιωτικού ερευνητή / ντετέκτιβ Χαλκίδα πριν να διαθέσουμε οποιαδήποτε εργασία σε αυτόν. Οι έρευνες είναι ένα πολύ ευρύ πεδίο και περιλαμβάνουν πολλούς σχεδιασμούς και τεχνικές. Επομένως, πρέπει να προσλαμβάνεται μόνο κάποιος έμπειρος ιδιωτικός ερευνητής για πολύπλοκες περιπτώσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως οι ποινικές υποθέσεις και οι υποθέσεις που σχετίζονται με δικαστικές διαδικασίες, πρέπει να προσληφθούν μόνο εκείνοι οι ερευνητές οι οποίοι έχουν προηγούμενη εργασιακή εμπειρία με κυβερνητικούς οργανισμούς έρευνας όπως η αστυνομία.

 

 •  Γενικών υποθέσεων ή εξειδικευμένων; – Το μεγαλύτερο ποσοστό του έργου των ιδιωτικών ερευνητών είναι γενικές υποθέσεις που σχετίζονται με προσωπική έρευνα, προγαμιαίες έρευνες, έλεγχος ιστορικού, περιπτώσεις διαζυγίου, περιπτώσεις απιστίας, εξωσυζυγικές υποθέσεις, περιπτώσεις εξαφανίσεων, εταιρική έρευνα,λογιστικές έρευνες, κλπ. Αυτές οι περιπτώσεις δεν απαιτούν ειδικές δεξιότητες και μπορούν να αντιμετωπιστούν από οποιονδήποτε έμπειρο ερευνητή, ωστόσο υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που χρειάζονται εξειδίκευση. Οι περιπτώσεις που σχετίζονται με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, την εγκληματολογία υπολογιστών, την ανάκτηση δεδομένων, την κλοπή δεδομένων, την έρευνα τεχνολογίας πληροφοριών, την εγκληματολογική έρευνα, την έρευνα δακτυλικών αποτυπωμάτων κλπ, θα πρέπει να δίνονται μόνο σε εκείνους τους ερευνητές που ειδικεύονται στον τομέα αυτό λόγω των προσόντων και της ακαδημαϊκής τους εμπειρίας.  

 

•Αξιοπιστία, Υπόληψη και Φερεγγυότητα – Ένας ιδιωτικός ερευνητής  ντετεκτιβ Χαλκιδα πρέπει να είναι ένας πολύ αξιόπιστος άνθρωπος που μπορεί να διατηρεί αυστηρά την εμπιστευτικότητα του πελάτη του. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία δυσμενή αναφορά σχετικά με τον ιδιωτικό ερευνητή. Θα πρέπει να υπάρχει μια εξασφάλιση ότι το πρόσωπο είναι φερέγγυο και έχει ένα καλό ιστορικό στην αντιμετώπιση υποθέσεων και τη διατήρηση της ιδιωτικότητας του πελάτη. Οι ιδιωτικοί ερευνητές στην Χαλκιδα θα πρέπει επίσης να έχουν καλή υπόληψη στην κοινωνία. Για να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία, ο πελάτης θα πρέπει να ελέγξει τις αξιολογήσεις του ιδιωτικού ερευνητή που διατίθεται σε διάφορες ιστοσελίδες με αξιολογήσεις καθώς και γενικά στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να διστάζετε να ζητήσετε εργασιακές συστάσεις από έναν ιδιωτικό ερευνητή.  

 

•Προσωπικό και ερευνητές του γραφείου ιδιωτικών ερευνών–Το μεγαλύτερο μέρος των ιδιωτικών ερευνητών δεν εργάζονται ατομικά αλλά κάνουν ομαδική δουλειά. Ως εκ τούτου, τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών, εξασφαλίζουν ότι έχουν επαρκή αριθμό ατόμων στο προσωπικό τους για την ομαλή λειτουργία και έρευνα τους. Τα προσόντα και η εμπειρία του προσωπικού καθώς και του ερευνητή θα πρέπει να επαληθεύονται από τον πελάτη πριν από την καταβολή χρημάτων σε ένα γραφείο ιδιωτικών ερευνών.

 

•Συμβασιακές και Οικονομικές Πλευρές – Μετά την αρχική  εξέταση, πρέπει να μελετηθούν οι όροι της σύμβασης, θα πρέπει επίσης η συγκριτική ανάλυση της χρηματοδότησης και της προσφοράς από το γραφείο ιδιωτικών ερευνών στην Χαλκίδα, να αξιολογηθεί από τον πελάτη.

 

•Τοποθεσία του γραφείο ιδιωτικών ερευνών – Η θέση του γραφείου ιδιωτικών ερευνών έχει επίσης μεγάλη σημασία και αν το γραφείο βρίσκεται στην περιοχή όπου πρέπει να διεξαχθεί η ζητούμενη έρευνα τότε το κόστος της   συνήθως μειώνεται και οι πιθανότητες επιτυχίας  είναι περισσότερες επειδή ο ιδιωτικός ερευνητής θα έχει σίγουρα πόρους στη δική του περιοχή λειτουργίας.  

 

•Δείγματα γραπτών αναφορών – Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών δίνουν γραπτή αναφορά. Μία τυπική υπόθεση προγαμιαίας έρευνας, λογιστικής έρευνας, κ.λπ. δεν βασίζεται σε φωτογραφίες ή βίντεο, αλλά μόνο σε γραπτές παρατηρήσεις και αναφορές. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι πελάτες πρέπει να δουν γραπτές αναφορές  για να δουν τις προσδοκίες και τα αποτελέσματα των ερευνών. Σε όλες αυτές τις δειγματοληπτικές αναφορές, το γραφείο ιδιωτικών ερευνών αλλάζει το πραγματικό όνομα και τη διεύθυνση του πελάτη (για να προστατεύσει την ταυτότητά τους), αλλά η δειγματοληπτική έκθεση δίνει μια βασική ιδέα για το τι μπορούμε να περιμένουμε από την έρευνα. Ο ιδιωτικός ερευνητής μπορεί επίσης να ανακαλυφθεί κατά τη διάρκεια της έρευνας, επομένως προκειμένου να αποφύγετε να πιαστείτε στα πλοκάμια του νόμου, είναι συνετό να υπογράψετε μια συμφωνία μη αποκάλυψης (NDA) με τον ιδιωτικό ερευνητή / ντετέκτιβ.  

 

•Να ελέγξετε αν τυχόν το γραφείο ιδιωτικών ερευνών που επιλέξατε είχε εμπλοκή σε ποινικές υποθέσεις στο παρελθόν και αν τυχόν ο ιδιωτικός ερευνητής χρησιμοποιεί παράνομες μεθόδους εύρεσης πληροφοριών– Τα γραφεία των ιδιωτικών ερευνών εργάζονται συχνά σε μια πολύ γκρίζα περιοχή και για να εξασφαλίσουν αποδεικτικά στοιχεία  προσφεύγουν συχνά σε παράνομες μεθόδους, με αποτέλεσμα ορισμένες φορές να ανακαλυφθούν και να πρέπει να υποστούν τις οποιεσδήποτε νομικές κυρώσεις .

Εάν ένας ιδιωτικός ερευνητής  χρησιμοποιήσει μια παράνομη μέθοδο και τον πιάσουν επ' αυτοφόρω,  στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θεωρείται συνεργός του εγκλήματος. Επομένως, στην αρχή πρέπει να γίνει μια κατηγορηματική σύμβαση για το ότι, αν ο ιδιωτικός ερευνητής χρησιμοποιήσει παράνομα μέσα και παραβιάσει τους νόμους, τότε το κάνει με δική του ευθύνη. Με αυτή τη ρήτρα ο πελάτης μπορεί να απαλλαγεί από κάθε λάθος που μπορεί να κάνει ο ιδιωτικός ερευνητής.

 

•Μάρτυρας στο δικαστήριο – Δεν έχουν όλες οι υποθέσεις ευτυχές τέλος και πολλές υποθέσεις που διεκπεραιώνονται από έναν ιδιωτικό ερευνητή καταλήγουν σε δικαστικές διαδικασίες, έτσι ένας ιδιωτικός ερευνητής υποχρεούται να στηρίξει τα ευρήματα στο δικαστήριο, επομένως, η σύμβαση πρέπει να αναφέρει σαφώς ότι οποιαδήποτε αποδεικτικά στοιχεία που θα συγκεντρωθούν από τον ιδιωτικό ερευνητή / ντετεκτιβ θα εκτίθεται στο δικαστήριο και ο ιδιωτικός ερευνητής θα πρέπει να γίνει μάρτυρας  αυτών.

 

•Εγγύηση αποτελέσματος – Παρόλο που το αποτέλεσμα της έρευνας δεν μπορεί ποτέ να προβλεφθεί, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις η έρευνα είναι σίγουρο ότι θα έχει αποτέλεσμα και ως εκ τούτου πρέπει να εξασφαλίζεται εκ των προτέρων η εγγύηση του ποσοστού επιτυχίας. Ένα παράδειγμα μιας τέτοιας υπόθεσης είναι ότι αν κάποιος ισχυρίζεται ότι είναι άνεργος αλλά εργάζεται αμειβόμενος και πηγαίνει καθημερινά στο γραφείο, τότε ο ιδιωτικός ερευνητής μπορεί να  βρει εύκολα την εργασία του και τότε μπορεί να δοθεί εγγύηση αποτελέσματος στον πελάτη από τον ιδιωτικό ερευνητή.

 

•Σύλλογοι, Πιστοποιήσεις και Βραβεία –Ο ιδιωτικός ερευνητής / ντετεκτιβ θα πρέπει να είναι μέλος κάποιων συλλόγων ιδιωτικών ερευνών. Αν ο ιδιωτικός ερευνητής έχει στην κατοχή του ένα γραφείο ιδιωτικών ερευνών τότε το γραφείο πρέπει να είναι πιστοποιημένο και αν έχει πάρει και κάποια βραβεία ακόμη καλύτερα. Ο έλεγχος για την αξιοπιστία αυτών μπορεί να γίνει μέσω του διαδικτύου ή άλλων πηγών. 
Φερόμενοι έξυπνα και ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές, μπορεί κάποιος εύκολα να βρει τον καλύτερο ιδιωτικό ερευνητή στην περιοχή του. 

 

bottom of page
Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
Detective Agency
Date published: 25/4/2019
5 / 5 star rating
Ντετεκτιβ I.P.I. Γραφείο Γλυφάδα Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Review - by , August 24th, 2019
5/ 5stars
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
5 star rating based on 23 Google reviews