UA-136171355-1
top of page

Ντετέκτιβ Αθηνα, Γραφείο Ιδιωτικων Ερευνών Αθήνα

Πώς να γίνετε ιδιωτικός ερευνητής στην Αθήνα


Οι εκπαιδευτικές απαιτήσεις ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό από θέση σε θέση. Η επαγγελματική εμπειρία είναι απαραίτητη εκτός από το δίπλωμα γυμνασίου. Οι περισσότεροι εργοδότες προτιμούν προηγούμενη αστυνομική ή στρατιωτική θητεία. Ωστόσο, άλλοι μπορεί να απαιτούν πτυχίο συνεργάτη ή πτυχίο ποινικής δικαιοσύνης ή αστυνομικής επιστήμης. Σύμφωνα με το O * NET OnLine, σχεδόν το 40% των ιδιωτικών ντετέκτιβ που ρωτήθηκαν είχαν τουλάχιστον πτυχίο. Πολλά κράτη απαιτούν άδεια για την εκτέλεση καθηκόντων και καθηκόντων διερεύνησης, επομένως μπορεί να είναι σκόπιμο να ελεγχθούν οι τοπικές και πολιτειακές απαιτήσεις πριν από την αναζήτηση εργασίας στον τομέα της σταδιοδρομίας.

Περιγραφή εργασίας ενός ιδιωτικού ερευνητή


Ένας ιδιωτικός ντετεκτιβ στην Αθηνα και ανακριτής αναμένεται να βρει και να αναλύσει γεγονότα σε μια ποικιλία καταστάσεων όπως προσωπικές, νομικές και οικονομικές ανησυχίες. Παρέχουν επίσης εμπειρογνωμοσύνη στους τομείς της επαλήθευσης του ιστορικού των ανθρώπων, της ασφαλιστικής απάτης, και θα μπορούσαν ακόμη και να ερευνήσουν επενδυτικούς ομίλους για την προστασία ενός πελάτη από απάτη.

Ένας ιδιωτικός ντετεκτιβ στην Αθήνα και ένας ερευνητής χρησιμοποιούνται συχνά για να παραδώσουν κλήσεις ή κλήσεις σε νομική υπόθεση ή να εντοπίσουν ότι οφείλουν απλήρωτα χρέη. Πολλοί οργανισμοί μπορεί να ειδικεύονται σε έναν συγκεκριμένο τομέα, όπως η επιτήρηση που θα διερευνούσε περιπτώσεις κατασκοπείας. Άλλοι μπορεί να ειδικεύονται σε εταιρικά θέματα όπως εμπορικά μυστικά, εγκληματολογία υπολογιστών ή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Μεγάλο μέρος της εργασίας για έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ ή έναν ερευνητή γίνεται σε έναν υπολογιστή. Αυτό χρησιμοποιείται για την απόκτηση αριθμών τηλεφώνου, αρχείων προηγούμενης σύλληψης ενός ατόμου ή κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορεί να είναι απαραίτητο για έναν ερευνητή να μυστικοποιηθεί για να παρατηρήσει καλύτερα και να λάβει πληροφορίες για έναν ύποπτο. Χρησιμοποιούν εργαλεία όπως συσκευές παρακολούθησης GPS, βιντεοκάμερες και άλλο χρήσιμο εξοπλισμό και τεχνολογία. Μπορούν επίσης να έχουν άδεια να μεταφέρουν ένα κρυφό όπλο. Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ στην Αθηνα  και ένας ερευνητής πρέπει να έχουν γνώση των νόμων περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής, των πολιτειακών και ομοσπονδιακών νόμων, καθώς και των τοπικών νόμων, επειδή λειτουργούν με την εξουσία ενός ιδιώτη πολίτη και όχι αστυνομικού. Η εκπαίδευση σε αυτούς τους νόμους είναι ζωτικής σημασίας για τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων σε μια υπόθεση για να διασφαλιστεί ότι όλα τα δεδομένα και οι πληροφορίες θα είναι έγκυρα σε δικαστική υπόθεση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Λόγω της φύσης της εργασίας ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ και ερευνητή, οι ώρες εργασίας τους είναι ανώμαλες και ενδέχεται να απαιτούν περισσότερες από 40 ώρες την εβδομάδα. Οι περισσότεροι εργάζονται σε περιβάλλον γραφείου και μόνοι τους εκτός εάν εκτελούν παρακολούθηση. Εδώ είναι που μπορούν να εργαστούν σε ομάδες και μπορεί να εκτεθούν σε μια ποικιλία στοιχείων καιρού ή μερικές φορές πιθανή αντιπαράθεση (αν και σπάνια). Κατά τη διάρκεια επιτηρήσεων μπορούν να πάρουν συνέντευξη από άτομα και να συγκεντρώσουν στοιχεία στο πεδίο. Αυτό το έργο μπορεί να είναι απαιτητικό και να προκαλεί συναισθηματικό στρες κατά καιρούς.

Μεταγραφή βίντεο καριέρας ιδιωτικού ντετέκτιβ στην Αθηνα.


Οι ταινίες και η τηλεόραση μπορούν να κάνουν το έργο ιδιωτικών ντετέκτιβ στην Αθηνα και ερευνητών να φαίνεται αρκετά λαμπερό, αλλά το μοντέρνο P.I. είναι περισσότερο ερευνητής από έναν ήρωα δράσης. Ως ερευνητής, μπορεί να αναζητήσετε αγνοούμενους ή απόδειξη συζυγικής απιστίας, αλλά οι περισσότερες δουλεύουν για καταστήματα, ξενοδοχεία ή εταιρείες ασφαλείας για τη διερεύνηση κλοπής, απάτης και άλλων εγκλημάτων που περιλαμβάνουν χρήματα.

Τα εργαλεία τους είναι υπολογιστές, τηλέφωνα και κάμερες μαζί με έναν πειστικό τρόπο και μια ικανότητα για σκέψη δημιουργικά. Θα πρέπει να είστε επίμονοι και επινοητικοί για να συλλέξετε τις πληροφορίες που χρειάζονται οι πελάτες σας και να είναι αρκετά διακριτικοί για να το κάνουν χωρίς να το παρατηρήσετε. Οι ερευνητές και οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ στην Αθήνα έχουν ευθύνες τόσο ποικίλες όσο οι έρευνες δικαστηρίων, η ανακατασκευή ατυχημάτων και η επιτήρηση.

Οι νομικοί ερευνητές ντετεκτιβ στην Αθηνα  εργάζονται συνήθως για δικηγορικά γραφεία για να βοηθήσουν στην προετοιμασία ποινικής άμυνας. Οι ώρες μπορεί να κυμαίνονται δραματικά όταν πρέπει να επικοινωνήσετε με άτομα εκτός των κανονικών ωρών εργασίας. Οι προϋποθέσεις για την είσοδο σε αυτήν την καριέρα εξαρτώνται από τον τομέα της εξειδίκευσης, από το πτυχίο ποινικής δικαιοσύνης, την επιστήμη των υπολογιστών ή τη χρηματοδότηση, έως το δίπλωμα γυμνασίου και την πρακτική εξάσκηση. Το ιστορικό της στρατιωτικής ή της επιβολής του νόμου είναι κοινό.

Τα περισσότερα κράτη απαιτούν επαγγελματική άδεια. Πολλοί ερευνητές είναι διατεθειμένοι να αντέξουν τις πολλές ώρες και τη δουλειά σε αντάλλαγμα για εκείνες τις στιγμές ενθουσιασμού και ανακάλυψης. Σε αυτόν τον τομέα το να είσαι αδιάκριτος είναι μια αρετή.

bottom of page
Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
Detective Agency
Date published: 25/4/2019
5 / 5 star rating
Ντετεκτιβ I.P.I. Γραφείο Γλυφάδα Tο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ντετέκτιβ I.P.I. International Private Investigators ιδρύθηκε το 1990 στο Chicago των Η. Π. Αμερικής, από τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή (Detective) Phillip Hatzis.
Review - by , August 24th, 2019
5/ 5stars
Simply the best. The best private investigator in Greece. Thank you for your services.
5 star rating based on 23 Google reviews